Hjem > Udstilling > Indhold

Forkromningens rolle

Apr 24, 2020

Den forkromede stang er meget nyttig i branchen. Det er mere populært nu. Alle ved, hvad den forkromede stang er, men hvad er den forkromede stang i den, og hvilken rolle har den? Ved du? Lad mig introducere dig til forkromning i kromstangen.

Krom er et metal. Dette metal er sølvfarvet med lidt blå farve. Det passeres let i luft, og et materiale kaldet rensningsmembran dannes på overfladen. Krombelægningslaget på krompletteringsstangen har egenskaber med høj hård bund, stærk varmemodstand, god slidbestandighed og kemisk stabilitet. Og dette forkromningslag er også opløseligt i svovlsyre.

På grund af det høje niveau af forkromning, der findes på markedet i dag, anvendes forkromede stænger, der er belagt med dette kromlag, også i vid udstrækning i elektropletteringsindustrien. Med udviklingen af ​​videnskab og øget opmærksomhed omkring miljøbeskyttelse har denne traditionelle forkromningsindustri successivt udviklet en række nye forkromningsprocesser for at sikre, at kromlaget på denne chromstang kan bruges i vid udstrækning i alle aspekter af vores liv, så for at give vores liv bekvemmelighed.

https://www.honedtubing.com/