Hjem > Udstilling > Indhold

Tæthedsstrukturens egenskaber og funktion af hul stang

Nov 16, 2017

På grund af den meget vigtige rolle, som hule stang spiller i den mekaniske bevægelse, er vi nødt til at sikre komponentens kvalitet og ydeevne. Normalt kan den hule stang bruges til at udføre rundrejsen med en vis hastighed, samtidig med at den aksiale kraft accepteres . Denne gentagne og gentagne bevægelse kan opfylde kravene i vores mekaniske energi.

For at opnå en sådan bevægelsesvirkning, bortset fra at sikre dens fremstillingsnøjagtighed, bør også tætningskvaliteten af ​​den hule stang noteres. Fordi kun hvis et bestemt forseglingsbehov er opfyldt, kan komponenten bevæge sig i en bestemt retning. Både som denne bevægelse gentages, bliver tætningskvaliteten af ​​den hule stang en kritisk faktor i operationen.

Ellers er det, hvis sælkvaliteten er under standard, problemer som lækager sandsynligvis vil opstå under maskinens drift, det vil påvirke den normale drift af hele systemet. Det kan også forårsage mange problemer, som forværrer slidgraden og forkorter levetiden af udstyr. Derfor er det nødvendigt at opfylde tætningskravet ved fremstilling og montering af den hule stang.

Bestemt designkvaliteten af ​​den hule stang er også en vigtig faktor at overveje. Så under designprocessen bør vi ikke kun beherske specifikke oplysninger, men også indsamle hoveddesigngrundlaget, for eksempel hovedrammens formål og arbejdsvilkår strukturkarakteristika, belastningsforhold, rejsestørrelse og bevægelseskrav til arbejdsmekanismen. Derudover omfatter det også arbejdstryk og strøm af udstyr, materiale og virkeligheden af ​​forarbejdningsteknologi.

Bortset fra ovenstående krav for at sikre, at kravene er opfyldt, er det også nødvendigt at overveje arbejdsmekanismens tryk til at vælge den hule stangs egnede diameter.