Hjem > Udstilling > Indhold

Overfladekrav ruhed og design af rustfrit stål stempelstang

Oct 23, 2017

Forbedres effektivt korrosionsbestandighed af rustfrit stål stempelstang, bordpladen af stangen kan være hårde forkromning, så den har chrome rod er udbredt. Den ansøgning, der indgives af rustfrit stål stempelstang er bred. Det bliver til en cylinder i designprocessen. Hvis diameteren er stor, kan så det bruge den hule stempelstang.


Èn produktet skal smede, mekanisk Afslibning og termisk raffinering. Dets hårdhed er HB=230~250.The formålet med termisk raffinering er at forbedre bearbejdning ejendom og arbejds styrken af materialet. Stempelstangen og slutningen dække øverste guide ærme skal matches med H8/F9.


Overfladeruhed af rustfrit stål stempelstang kan ikke være mere end 0.65μafter fine finish. Produktet er en vigtig komponent i kompressoren. Kravene i rethed og overfladeruhed er meget høj. Fordi nitriding lag af rustfrit stål stempelstang er meget tynd, er nitriding behandlingen arrangeret for som den endelige proces. Alle bearbejdning har skal afsluttes, før nitriding.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

På grund af den høje temperatur på nitriding vises stempelstangen undertiden visse deformation efter nitriding. På dette tidspunkt stempelstangen har nået de færdige størrelseskrav, og den overfladeruhed er meget høj, som kan raffineres ved bearbejdning metode, så det kan kun vedtage glatning metode til at bestemme deformation inden for et rimeligt udvalg.


Beskyttelsesomslag i rustfrit stål stempelstang er forskellig fra driftsmiljø vedligeholdelse komponenter, og er lavet af forskellige materialer, herunder nylon stof, vandtæt klud, høj temperatur flammehæmmende stof,  syre-modstand alkali klud og så videre. Tykkelsen er fra 0,3 mm til 1,5 mm. Forholdet mellem strækning og sammentrækning af stempelstangen er 100:15, som kan være bøjet frit og overholde den øjeblikkelige høje temperatur, højtryk, høj hastighed friktion og andre barske miljø af mekanisk udstyr.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com