Hjem > Udstilling > Indhold

Anvendelsen af ​​stempelstang i rustfrit stål

Jan 16, 2018

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af dets positionerings-benchmark valg, bør alle behandlingsprocedurer være effektiv anvendelse af de to centreret hulpositionering, så princippet om enhed af benchmarket, men også for at sikre, at dele af koaksialtolerancen og fælles holdning af de forskellige dele. Rustfrit stål stempelstang i bearbejdningsprocessen, behovet for drejning, bør du tage den uslebne bil og den fine bil separat. For at reducere deformationen af ​​emnet under bearbejdning, bør roughing og efterbehandling anvendes med knivholderen og i bearbejdning af begge ender af tråden for at anvende midterrammen.

Anvendelsen af ​​rustfrit stål stempelstangslibning cylindrisk overflade, behovet for særlig opmærksomhed på brugen af ​​emnet. Når emnet ikke er anvendt korrekt, kan det forårsage kniven, den elastiske deformation opstår og påvirker således stempelstangens nøjagtighed. Derfor bør stempelstangsbehandlingen være opmærksom på valget af slibedosering, især slibedybden er lille, hvilket sikrer effektiv rensning og smøring i midten.

Fordelene ved pneumatisk teknologi i brugen af ​​stempelstænger af rustfrit stål

1. Rustfrit stål stempelstang pneumatisk enhed struktur er enkel, let, nem at installere og vedligeholde. Lavt trykniveau, brug af sikkerhed I forhold til hydrauliksystemet er der en vis sikkerhed.

2. Arbejdsmediet er uudtømmelig luft, selve luften koster ikke penge. Udstødningsgasbehandling er enkel og forurener ikke miljøet, men strømforbruget er stort, energikonverteringsfrekvensen er meget lav, og den oprindelige omkostninger er lavere, men brugen er højere.

3. Udgangskraft og justering af arbejdshastighed er meget let, brug af luftkomprimerbarhed, energilagring kan opnås for at opnå centraliseret gasforsyning. Energi kan frigives i en kort periode for at opnå højhastighedssvar under intermitterende bevægelser. Kan puffes. Stærk belastning og overbelastningskapacitet til at tilpasse. Under visse forhold kan pneumatiske anordninger have selvbærende evne.

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af de grundlæggende krav

1. Anvendelsen af ​​stempelstang af rustfrit stål for at have tilstrækkelig styrke, stivhed og stabilitet.

2. Slidbestandighed i rustfrit stålstempelstang og høj forarbejdningssikkerhed og overfladens hårdhedskrav.

3. I strukturen for at minimere virkningen af ​​stresskoncentration for at sikre pålidelig forbindelse for at forhindre losning.

4. Stempelstangsstruktur af rustfrit stål designet til at lette afmontering af stempelet.http: //www.honedtubing.com/