Hjem > Udstilling > Indhold

Brug af rustfrit stål stempelstang og serieproduktion

Feb 27, 2018

Rustfrit stål stempelstang i brugen af sit arbejde er formen for frem-og tilbagegående bevægelse, i forbindelse med operation for at øge levetiden af dets stempelstang, stempelstang at reducere dens slid og ælde, ru udvælgelse af legeret stål 38CrMoAlA. Som produktionstype hører til masseproduktion, for at forbedre produktionen bør effektivitet anvendes til gratis smedning ru metode. Ifølge de tekniske krav i stempelstangen og forsamling krav, bør stempelstangen vælges omkring midten af venstre og højre slutter og begge ender af hullet som en fin reference.

Virksomheden er beliggende i:

Brug af rustfrit stål stempelstang i dens dele vil have en masse af overflader kan være baseret på de to ender af behandlingen, således at det kan effektivt undgå benchmark omdannelse fejl, men også følge princippet om benchmarking. Den centrale akse i begge ender er design grundlag. Udvalg af den centrale akse som benchmark, at sikre nøjagtigheden af den endelige overflade behandling holdning, at opnå design af benchmark og proces tilfældigt.

Virksomheden er beliggende i:

Brug af rustfrit stål stempelstang på grund af dens to-akse overflade finish proces kræver en lille margen og ensartet, kan bruges i sin egen tid som benchmark. Stempelstangen forarbejdning kvalitetskravene er høje, hvoraf den højeste overfladeruhed Ra 0.4μm, den anden et par rundkørsel også har en højere position nøjagtighed krav. Finish program til at bestemme. Stempelstangen behandling er opdelt i fem faser: rå bil, fin bil, ru mill, semi-fine slibning, finslibning.

Virksomheden er beliggende i:

Brug af rustfrit stål stempelstang produktion for typen af masseproduktion, strukturel kompleksitet af delene i almindelighed, men der er større tekniske krav, princippet om valg kan bruges til at arrangere aksen af princippet proces. Dedikeret værktøjsmaskiner og nogle høj produktivitet specialudstyr, udstyret med særlige inventar, og nogle krydsede for at opnå nøjagtighed, for at reducere antallet af processer, forkorte ruten proces og øge produktionseffektiviteten.

Virksomheden er beliggende i:

Rustfrit stål stempelstang bruges i koncentration princip, er befordrende for at sikre nøjagtigheden af den matchede position mellem forarbejdningskrav, gemme installationstiden af emnet, at reducere antallet af emnet bevægelser, således at den produktionsplan, produktion organisation er forenklet, arbejde mappe Reducer antallet af hjælpeansatte tid forkortet. Stempelstangen produktion program er masseproduktion, så brugen af tre grasping chuck, dobbelt-top og formaling maskine for armaturet. Princippet om fastsættelsen af skæring: først skal du vælge at spise så meget som muligt tilbage til mængden af kniv, efterfulgt af maskine magt og stivhed tilladte betingelser, men også at opfylde behandling af overfladeruhed, så meget som muligt til at vælge beløbet i affodre. Endelig, i henhold til formlen til at bestemme den bedste skæring speed.http://www.honedtubing.com/