Hjem > Udstilling > Indhold

Brugen af ​​rustfrit stål stempelstang virkelig meget

Jan 24, 2018

Hovedforseglingen af ​​produktet i stempelstangapplikationer af rustfrit stål er en læbetætning med to forseglingslæber og en tæt pasform ved udvendig diameter, der vil forlænge forseglingens levetid til en vis grad. Effektivt eliminere virkningerne af koaksiale mangler, isoleret kryogenvæske. Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål til at installere begge ender af stempelets indeholdende snavsring, passivt hjerte, støttering har en højtryksbærende virkning.

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af sine enheder i produktionsprocessen, behovet for at minimere energiforbruget, stempelstangen forsegles af støvbestandige stempelstangsforsegling og hydraulisk bufferformig form, hårdheden når den maksimale værdi, du kan måske flyde. På grund af materialets specifikke effektivitet af forseglingen er overfladens hastighed på ≤2m / s, hovedstempelstangsforseglingen en lipforsegling med to forseglingslip og en tæt pasform ved den ydre diameter for at forlænge forseglingens levetid.

Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål i kraft af dets vægtforhold, hele produktet af lille størrelse, højfrekvent respons, tryk, flowstyrbar, i processen med at anvende den fleksible transmission af magt, vil det være noget nemt at opnå lineær bevægelse og andre fordele. Pneumatisk drev med energibesparelse, forureningsfri, billig, sikker og pålidelig, enkel struktur og let med mikroelektronik og elektrisk teknologi til dannelse af et automatisk styresystem.

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af dens form er ikke begrænset til en cirkulær, men firkantet, risformet eller anden form. Ved brugen af ​​profilen vil der blive åbnet på styresporet, sensoren og omskifterenheden, så brugeren enhed mere praktisk. Multifunktionelle, komplekse. For brugerens bekvemmelighed er stempelstangen udviklet til at imødekomme markedets behov med en række små pneumatiske systemer, som indeholder flere styrbare pneumatiske komponenter. Som de komponenter, der bruges til at flytte små genstande, er guiden med de to cylindre ved X-aksen og Z-aksen kombinationen. Http://www.honedtubing.com/