Hjem > Udstilling > Indhold

Brug af rustfrit stål stempelstang krav og forsegling situation

Aug 29, 2017

Brug af rustfrit stål stempelstang seal arbejde er den vanskeligste af alle hydrauliske komponenter, selv om sådanne komponenter er de mest billige komponenter i systemet, i et stort temperatur- og trykforhold vifte af effektiv beskyttelse af den hydrauliske cylinder hydraulikolie, i brug på samme tid til at bære en masse pres chok og svingningerne.

Brug af rustfrit stål stempelstang sæler er også ansvarlig for at forebygge forureninger fra ind i systemet. Når en stempelstang seal er beskadiget, fordi den eksterne lækage af hydraulisk olie ikke vil blive ignoreret. Du er nødt til at betale en masse arbejdskraft til at erstatte dem, og til at bære tab forårsaget af nedetid, så den forsegling effekt i produktet er meget vigtigt.

Olie filmen dannet på rustfrit stål stempelstang kan smøre sæl til en vis grad, og til en vis grad, at opnå den længste levetid. Rustfrit stål stempelstang struktur er relativt enkel, men formatforholdet er store aksel dele, for at sikre forarbejdning nøjagtighed i turning når uslebne bilen, fine biler adskilt og tyk, fine biler anvendes med kniv til at reducere den deformation af emnet.

Rustfrit stål stempelstang i udvælgelsen af positionering reference, for at være i stand til effektivt at sikre, at dele af coaxiality af tolerance og placeringen af gensidig nøjagtigheden af alle dele af behandlingen er brugt to center hul positionering , i overensstemmelse med princippet om ensartet enhed.

Automobile piston

Rustfrit stål stempelstang i behandlingen af sin center bør bruges i reparation, i brug kan effektivt sikre, at hullet i midten, som er ren, hullet i midten og toppen af graden af spænding mellem den passende, i brug skal sikre sin god smøring , Almindelige valg af slibende hvid korund.

For at sikre stabiliteten i stempelstangen forarbejdning nøjagtighed, i hele processen med behandlingen ikke tillader manuel justering, nitriding behandling, den gevind del af enhedens beskyttelse bør træffes for at beskytte udstyr i form af frem-og tilbagegående bevægelse, for at øge stempelstang liv, reducere slid på stempelstangen, så den rå brug af 38CrMoAlA legeret stålkonstruktioner.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com