Hjem > Udstilling > Indhold

Brug af rustfrit stål stempelstænger omfatter egenskaber og kvalitet af klædningen

Sep 05, 2017

Brug af rustfrit stål stempel stænger er meget, under normale omstændigheder, mange af dens mekaniske produkter og udstyr, der er næsten ingen måde at overlade brugen af sin stempelstang, hovedsagelig fordi rustfrit stål stempelstang er en forbindelse, Different fra den lineære bevægelse af det mekaniske system kan spille rollen som transmission og støtte.

Brug af rustfrit stål stempelstænger og produkter i fremstillingsprocessen, skal gå gennem slibning, plating, polering og så mange processen, således at det kan komme ud, rustfrit stål stempelstang er behovet for plating. Fordi den såkaldte galvanisering, henviser til overfladen af stål substrat belagt med et tykt lag af chrom belægning en proces.

Rustfrit stål stempelstænger omfatter brugen af produkter i klædningen, kan du bruge egenskaber af chrom, for at forbedre hårdheden af reservedele, slid, temperatur og korrosionsbestandighed og andre egenskaber, produkt i produktion af dens tykkelse er generelt 10-30μm, og dens forkromning, generelt skal bruge mindst 3 gange chrome, i en enkelt chrome, tykkelse bør kontrolleres mellem 0.010 ~ 0,015 mm.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

Rustfrit stål stempelstang ved at behandling er hovedsagelig gennem sit rullende molding, rullende overfladen vil effektivt danne et lag af koldt hærdning lag, ved anvendelse af en vis grad at reducere slibning af vice kontakt overflade elasticitet og plastisk deformation, vil dette effektivt forbedre slidstyrken af overfladen af cylinder stangen.

I brug af rustfrit stål stempelstang efter valsningen, kan produkt overfladeruhed værdi bliver mindre, effektivt forbedre brugen af egenskaberne parring samtidig effektivt reducere cylinder stang stempel bevægelse på sæl eller segl friktion skader, Forbedre den overordnede liv af cylinderen.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com