Hjem > Udstilling > Indhold

Brugen af ​​stempelstangen i rustfrit stål og egenskaberne kræver kraft

Nov 02, 2017

Der er mange typer af stempelstangen i rustfrit stål. Og stempelstangen i rustfrit stål er en forbindelsesdel, som i vid udstrækning kan anvendes i oliekylinder, hydraulisk cylinder og luftcylinder. Virkningsdannelsen af ​​stempelstangen i rustfrit stål kan ikke forlade stempelstangens kraft og trækkraft, fordi stødkraften og trækkraften uundgåeligt vil frembringe ved brug af stempelstangen i rustfrit stål.


Typen af ​​stempelstang i rustfrit stål er forskellig, og kravene til dens anvendelse er forskellige. Produktets tryk er den teoretiske strømningskraft, der virker på stempelområdet, og trykretningen er ikke nødvendigvis i vertikal retning. Fordi som den hydrauliske motor er den hydrauliske cylinder en enhed, der omdanner den hydrauliske energi til mekanisk energi, så den kan omdannes til en lineær bevægelse eller en svingende mekanisk energi.

316 stainless steel grinding tube.jpg

Trækstyrken i stempelstangen i rustfrit stål defineres primært af kraftvirkningen fra et fysisk synspunkt. Fra kraftens natur er trækkraften også elasticitet. Fra virkningsobjektet af kraften kan spændingen være intern kraft eller ekstern kraft. Derfor er den deformation, der er forårsaget af den ydre krafts virkning, proportional med den ydre kraft inden for den elastiske grænse.


Den type rustfrit stål stempelstang er anderledes, men det er en slags forbindelsesstykke. Det kan spille rollen som transmission og support i forskellige mekaniske systemer med lineær frem- og tilbagegående bevægelse. Fremstillingen af ​​en stempelstangsprodukt kræver imidlertid formaling, galvanisering, polering og andre processer, inden den kan komme ud.


Stempelstangen i rustfrit stål skal galvaniseres ved fremstilling. På grund af den såkaldte elektroplating refererer den til en proces til aflejring af et lag tykt krombelægning på overfladen af ​​stålmatrixen. Efter galvanisering kan stempelstangen i rustfrit stål forbedre hårdheden, slidstyrken, varmebestandigheden, anti-korrosionen og andre egenskaber af delene gennem chromens egenskaber.


Hvis du er interesseret i vores produkter, eller vil gerne være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http: //www.honedtubing.com