Hjem > Udstilling > Indhold

I dette papir beskrives kortlægningsmetoden for præcisionstemplet og dens langsgående skæring

Apr 17, 2018

Rettemetoden for præcisionstemplet efter bøjning:

Precision stempelstang efter brug af lang tid, fordi en række årsager, forårsager præcision stempelstang bøjning, afbøjning, belastning osv., På dette tidspunkt, vi har brug for at justere præcision stempelstang emne eller repareret. I lyset heraf bør retten til præcisionstemplet først anvendes til retten.

Når præcisionstempelstangen er bøjet, bør den også øge støttebredden. Den generelle understøtningsbredde er 1,2 ~ 1,5 gange diameteren af stempelstangen i rustfrit stål. Ved brug af retten skal bøjestempelstangen sættes i, og trykket skal presses for at spænde hjulet, starte motoren og derefter rulle frem og tilbage. Når du ruller, skal du være forsigtig med at justere trykhjulet i overensstemmelse med situationen og derefter gradvist rette den bøjede stempelstang.

Præcision efter stempelstangens bøjning rettetang, denne gang lige på stempelstangens justering, ikke kun for at være i stand til at bøje dele rette, efter at være stempelstangens indre belastning på grund af bøjning kan frigives under hjulet op og gentagne gange, sørg for det lige efter skolens intet tilbagevendende fænomen. Udover den ovenfor nævnte udregningsmetode er strygningen af stempelstangen ikke tilladt i den generelle udstyrstilstand, kun den professionelle stempelstang eller vedligeholdelsesfabrikken kan anvendes til glatning.

Longitudinal ridse reparation af præcision stempelstang:

En af fremgangsmåderne til reparation af præcisionsstempelstangens langsgående mærker er at vedtage fremgangsmåden til hårbelægningen, som er egnet til anvendelse i tilfælde af utilstrækkelig adhæsion af stempelstangen. På dette tidspunkt er det nødvendigt at bruge stansen til jævnligt at lægge pitene ved hjælp af høj koncentration af alkohol for at rydde gruberne og den omgivende olie.

Den præcise anden lodrette ridse reparationsmetode af stempelstangen er Mosaic bolt fyldningsmetode, denne metode er hovedsagelig egnet til anvendelse i området er store og dybe miner, påfyldningslimmen på grund af utilstrækkelig vedhæftning for at reducere tabet, og forårsage stempelstangen af en scratch.http: //www.honedtubing.com/