Hjem > Udstilling > Indhold

Tre almindelige problemer i behandlingen af ​​hydrauliske cylindre

Feb 05, 2020

Behandlingen af ​​den hydrauliske cylinder påvirker produktets kvalitet direkte. Hvis du vil kontrollere de almindelige mangler effektivt, skal du mestre flere punkter. I dens behandlingsforbindelse er der adskillige trin, såsom blænding, varmebehandling, klemning af emne og justering af kedelig maskine. Lad os se på behandlingsmetoderne for disse links.

1. Kvalitetsstyring i skæreprocessen:

Under normale forhold skal dimensionerne på chucken overvejes fuldstændigt i skæreprocessen. Dette skyldes, at hvis størrelsen er for lille, vil positioneringsstoppets længde i begge ender være kort, hvilket resulterer i unøjagtig placering af emnet under boring, og derefter vil vægtykkelsen af ​​det hydrauliske cylindercylinderprodukt efter behandling være ujævn.

2. Link til varmebehandling:

Varmebehandlingen vil direkte påvirke dens ensartethed og hårdhed. Med andre ord vil varmebehandling ikke kun påvirke cylinderens kvalitet, men vil også have en større indflydelse på efterfølgende behandling.

For eksempel, hvis hårdheden af ​​cylindrene i de hydrauliske cylindre ikke er den samme, vil det sandsynligvis dannes i processen med at kede det indre hul, værktøjets slid vil stige, og situationen med skæring vil opstå, hvilket resulterer i affaldsprodukter . Når der bruges et flydende kedeværktøj til behandling, vil kvaliteten af ​​det indre hul også blive påvirket.

3. Klemning af arbejdsemnet og justering af kedeligt maskine:

I processen med at bearbejde og fremstille det skal personalet også nøje kontrollere fastgørelsen af ​​emnet og justeringen af ​​den kedelige maskine.

Under hele kedeprocessen skal mellemlinierne af inventar, arbejdsemner, kedemaskinspindler, kedelige stangholdere, oliemodtagere, kedeværktøjer og keglestænger forblive de samme. Dette er nøglen til at sikre kvaliteten af ​​den interne hulbehandlingsproces.

Når du justerer den kedelige maskine, skal du være opmærksom på dens koncentration. Derudover skal du være opmærksom på ofte at kontrollere og justere oliemodtagerhalen på den hydrauliske cylinder og finde ny udskiftning i tide. Ved råning kan kyllingeformede chucks bruges til at forbedre produktiviteten.

https://www.honedtubing.com