Hjem > Udstilling > Indhold

Anvendelse af stempelstang i rustfrit stål og installation af pakninger.

Jan 10, 2018

Ifølge brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål kan den effektivt udformes til at være en cylinder. Hvis diameteren er stor, kan den hule stang vælges direkte. Stålstangstangen er lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er en stor slagkraft og tung belastningstransmission for at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke , det skal være lavet med 40Cr stål først.

Anvendelse af stempelstang i rustfrit stål.

Da stempelstangen hovedsagelig bruges til at transmittere drejningsmoment og bære lasten, kan den påføres forskellige mekaniske systemer med lineær frem- og tilbagegående bevægelse. F.eks. Mere egnet til forskellige typer oliekølle-, cylinder-, hydrauliske pneumatiske, tekniske maskiner, emballeringsmaskiner , træbearbejdningsmaskiner, transmissionsmaskiner, tekstilmaskiner, trykning og farvning, støbemaskine, sprøjtestøbemaskine, bilproduktion og andre maskiner med styrestang, stempel osv.


Montering af sæler til stempelstang i rustfrit stål.

1. Sørg for, at cylinderen er indført i afskærmning.

2. Hvis der ikke er afskærmning i cylinderen, skal du bruge monteringshylsan.

3. For at burre og forkæle eller vende den afrundede kant og dække skruens gevindskrue.

4. Fjernelse af snavs, urenheder osv. Og rengøring af alle dele.

5. Tætningerne kan belægges med olie eller fedt under installationen, hvilket gør det lettere at installere.

6. Ved installation af gummistempelstænger, er det nødvendigt at være opmærksom på kompatibiliteten mellem tætningsmaterialet og disse smøremidler.

Stempelstangen i rustfrit stål ønsker at opnå den bedste forseglingseffekt, der generelt skal samvirke for at anvende støvsikker ring. Hvis stempelstangen i oliefilmtykkelse, med kraftig støvtvandscirkel, da bevægelsen af ​​stempelstangen barberer deres resterende olie film på stempelstangsringen, fører til lignende lækagefænomen, for at forhindre forekomsten af ​​dette fænomen.


Bearbejdningsbetingelser for stempelstang i rustfrit stål.

1. Betingelser for brug af udstyr.

2. Strukturegenskaber, belastningsforhold, hastighed, størrelsesplan og arbejdskrav til arbejdsmekanismen.

3. Arbejdstryk på det valgte hydrauliksystem.

4. Aktuel status for materialer, tilbehør og forarbejdningsteknologi.

5. Relevante nationale standarder og tekniske specifikationer mv.

6. Stempelstangen skal udsættes for meget store belastninger i DORA-tilstand, og den har god langsgående stabilitet under multi-tryk tilstand.http: //www.honedtubing.com/