Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de almindeligt anvendte materialer til cylindercylindre

Jun 04, 2019

Cylindercylindre fremmer produktivitetsudvikling. Med den fortsatte udvikling af samfundet er cylinderrøret nu blevet et meget stort antal maskine produkter, der anvendes til produktion og liv i dagens samfund. Sådanne maskine produkter kan generere enorm strøm uden behov for stærk arbejdskraft, tjene branchen og fremme virksomhedens produktivitet. Udviklingen af selskabet blev således rost af brugen af virksomheden. Hydraulisk og pneumatisk teknologi har fælles fordele, såsom: Hydraulikteknologi har fordelene ved et stort forhold mellem vægt og vægt, lille volumen, højfrekvensrespons, god styrbarhed af tryk og strømning, fleksibel kraftoverførsel, nem færdiggørelse af lineær bevægelse, etc. Det har fordelene ved ingen forurening, lav pris, sikker og sikker struktur og er let at adskille fra mikroelektronik og elektrisk teknologi til at danne et automatisk styresystem.

De vigtigste materialer, der anvendes i vores cylindre, er hovedsagelig disse: 20, 35, 45 sømløse stålrør, som er hakket eller rullet for at opnå et grovhedskrav på 0,4 μm eller mindre. Lavtrykscylinderen kan være fremstillet af nr. 20 stålrør, og højtryksoliecylinderen er lavet af nr. 45 stålrør.

Vores cylindre rulles normalt, og rullingsprocessen er en chipless proces. Den plastiske deformation af metallen anvendes ved normal temperatur til at flade den mikroskopiske ujævnhed på overfladen af emnet for at ændre overfladestrukturen, mekaniske egenskaber og form. Og formålet med størrelsen. Derfor kan denne metode opnå både færdiggørelses- og styringsformål samtidig, hvilket er umuligt til slibning.

Uanset hvilken slags forarbejdningsmetode der anvendes, vil der altid være en fin ujævnhed på overfladen af delen, og fænomenet toppe og dale vil fremgå i forskudte vinkler. www.honedtubing.com