Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de faktorer, der påvirker tykkelsen af stempelstangen plating?

Sep 15, 2018

Når rustfrit stål stempelstang benyttes, vil overfladen af produktet have en plating lag, som ikke kun kan forbedre hårdhed på overfladen af metaldele, men også kan effektivt forbedre slidstyrke, korrosionsbestandighed, elektriske ledningsevne og elektromagnetisk af stempelstangen i anvendelse miljø. Sex, varmebestandighed, osv.

De faktorer, der påvirker tykkelsen af laget stempelstang plating er hovedsagelig følgende

1. plating tid.

Plating tidspunktet for stempelstang under klædningen processen er en vigtig faktor, der påvirker tykkelsen af laget plating, og den kortere plating tid, tyndere laget plating. Tværtimod, jo længere klædningen tid, jo tykkere klædningen.

2. nuværende temperatur.

Den aktuelle temperatur er den samme som plating tid og strømtæthed, og er også en faktor påvirker tykkelsen af laget stempelstang plating. Generelt, jo højere temperatur, jo højere strømtæthed kan være, og omrøring af plating løsning kan også øge strømtæthed, hvorved de bidrager til en stigning i tykkelsen af laget plating.

3. strømtæthed.

Efter Faradays lov, kan det være kendt, at mængden af metal ioner reduceret til metal på elektroden er proportional med mængden af energigivende. Nuværende er derfor en vigtig faktor, der påvirker tykkelsen af belægningen af stempelstang. Jo højere strømtæthed, jo højere deposition hastighed af belægningen. Imidlertid i almindelighed, er plating tid og strømtæthed proportional med tykkelsen af coating.http://www.honedtubing.com/