Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er stadierne i slibning af rør

Jan 30, 2020

1. I fasen med udgydelse og afskæring er denne form for konstant trykbearbejdning i begyndelsen, fordi hulvæggen er ujævn, kontaktområdet mellem oliesten og hulvæggen er lille, kontakttrykket er stort og den udragende del af hulvæggen slides hurtigt væk. På grund af det store kontakttryk på overfladen af ​​oliesten og slid på stenen ved spånet, mindskes bindingsstyrken for slibepartiklerne og bindemidlet. Derfor falder nogle slibepartikler af sig selv under skæringstryk, og den nye overflade af sten udsættes. Slibende partikler.

2. I fasen af ​​knusning og skæring, efterhånden som honingen skrider frem, bliver huloverfladen lysere og lettere, og kontaktområdet med oliesten bliver større og større, kontakttrykket pr. Enhedsareal falder, og skæreeffektiviteten falder. På samme tid er de skårne chips små og fine, og disse chips har lidt slid på klæbemidlet. Derfor falder slibekornene på oliesten meget sjældent af. På dette tidspunkt udføres slibningen ikke af de nye slibekorn, men af ​​skæringskanterne på slibekornene. Derfor er belastningen på slibekornets spids meget stor, og slibekornet bruges let og knækkes for at danne en ny skærkant.

3. I blokskæringstrinnet bliver kontaktområdet mellem oliesten og huloverfladen større og større, når honningen fortsættes, og de fine flis ophobes mellem oliesten og hulvæggen, hvilket er vanskeligt at rengøre, hvilket forårsager oliestenen blokeres og bliver glat. Derfor har oliestenen en lav skæreevne, hvilket svarer til polering. Hvis videreføringen fortsættes, når blokeringen af ​​oliesten er alvorlig og den sammenhængende blokering forekommer, mister stenen sin skæreevne og seriøst genererer varme, og hullets nøjagtighed og overfladefremhed påvirkes. Honing bør slutte så hurtigt som muligt.

https://www.honedtubing.com