Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilke aspekter skal reparation af hydraulisk cylinder stempelstang være opmærksomme på?

Apr 25, 2018

Om den hydraulisk cylinder stempelstang af reparation, først og fremmest også skal være opmærksomme på at den hydraulisk cylinder stempelstangen skal have svejsning dele på den rene, også bør være opmærksomme på Brug våde mudder efter trække sit præg omgivet rundt; For hydraulisk cylinder stempelstang reparation, bør være opmærksomme på Vælg en 2,5 mm i diameter af elektrode, og derefter sætte svejsemaskine til at tilpasse sig de nuværende 120 en, derefter tage den lige linje oprindelige glat for svejsning.

Når stempelstang af hydraulisk cylinder er ved at blive repareret, er det også vigtigt at være opmærksom på rensning af mudder og slagger på stempelstangen af den hydrauliske cylinder efter afslutningen af svejsning. Efter rengøring, brug den grove til fil langs omkredsen af stempelstangen. Efter, at er det nødvendigt at forlade den bearbejdning godtgørelse af 0,1-0,2 mm.

Hydraulisk cylinder stempelstang reparation, bil er nødvendig for en diameter på 185 mm, diameter 125 mm, 150 mm lang cylinder når modellering (stempelstang diameter 125 mm), og derefter langs aksen af savning, en grov tilstand, en anden er ren tilstand; I grove væg belagt med et tyndt lag olie sidste, så grove tilstand støder op på hydraulisk cylinder stempelstang for reservedele, langs aksen frem-og tilbagegående kører i et par gange, så den tungere på stempelstangen med et fint fil fil sidste efterår.

Ovenstående trin gentages, og derefter den bearbejdning godtgørelse af 0,04-0,07 mm er tilbage. Efter dette, bør vi også være opmærksom på ved hjælp af 320 formål sand bar for at dyppe stempelstangen til den angivne størrelse. I sidste ende er det nødvendigt at bruge bagsiden af smergel klud til at dyppe en smule af Petroleum, og foretage en manuel polering af stempelstangen af hydraulisk cylinder. Efter måling er den maksimale fejl kun 0,03 mm, så reparation af hydraulisk cylinder stempelstang er afsluttet.

Resumé af grunden, hydraulisk cylinder stempelstangen til reparation, vi vil også være opmærksom på stempelstangen i faktiske brug proces, nogle gange vil der være en stamme, ridser eller er såret, osv. Når det ikke behandles i tide, lyset vil påvirke den normale brug og vægten vil også medføre hydraulisk cylinder til at være i stand til at arbejde, så ovenstående trin skal være reparerede.http://www.honedtubing.com/