Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er 'Chrome'

Jun 08, 2017


Chrome er slang for Chromium, en af de 92 naturligt forekommende kemiske elementer. Chrome er et metal, men det er ikke nyttigt som et solidt, rent stof. Ting er aldrig lavet af solid krom. Snarere når du hører at noget er krom, er det egentlig meningen, at der er et tyndt lag af krom, en belægning af krom på objektet (hoveddelen af genstanden er normalt stål, men nogle gange aluminium, messing, kobber, Plast eller rustfrit stål).

不锈钢内容.jpg

Forkromet aksel

En årsag til lejlighedsvis forvirring er, at folk kan have en tendens til at beskrive en skinnende finish som "krom", selv når det virkelig ikke har noget at gøre med krom. For eksempel er lyse polerede aluminiumsmotor dele, elektropoleret rustfrit stål båd riggning, vakuummetalliserede mylar balloner og hjelme, semi-skinnende malede hjul og nikkelbelagte ovn racks kaldes undertiden "krom" af leget person.

Faktisk er det ikke altid let at fortælle ægte forkromning fra andre finish, hvis delene ikke sidder ved siden af hinanden. Når en forkromet finish sidder lige ved siden af en anden lys finish, vil den anden finish normalt ikke sammenlignes meget positivt.

Kromplettering er mere reflekterende (lysere), blåere (mindre bleg, grålig eller gullig) og mere spekulativ (refleksionen er dybere, mindre forvrænget, mere som et spejl) end andre finish. Sæt den ene ende af et målebånd mod en klar finish, og se hvor mange tommer af tal du klart kan læse i refleksionen - du kan se skywriting klart afspejlet i højkvalitetsforkromning. Og det er svært at definere "glint" til forkromning, der næsten ikke har noget andet.
Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen