Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er hule glatte aksel

Apr 08, 2017

Hvad er hule glatte aksel

hollow plain shaft

Sammensat af aksellegeme, gennemgående hul, stor cylinder, cylinder, lille cylinder, indvendig nøgle og ekstern nøglebane, hule glatte aksel er yderst modstandsdygtig over for korrosion og gælder for vand, kemiske og andre miljøer, der er udsat for oxidation.

Hulaksel har et stort rumvolumen, men vægten kan reduceres. Ifølge mekanisk analyse af materiale, når drejningsmoment overføres af rotationsakslen, er dens funktion af effektiv drejningsmomentoverførsel mere signifikant i det ydre segment fra radialt tværsnit. Til overførsel af højt drejningsmoment kræves større akseldiameter. Da effekten af ​​drejningsmomentoverførslen er ubetydelig i akseldelen, er den hule struktur vedtaget for at reducere den døde belastning af akslen.

Med glidelejerens styrende funktion kan LM-akslen bruges til lineære bevægelsesprodukter. De betingelser, der kræves af disse lineære bevægelsessystemer, er: simpelt design, bedst aktivering, lav vedligeholdelsesomkostninger, hårdt og slidstærkt materiale, nøje udvalgte, højfrekvent varmebehandling, nøjagtig diameter, rundhed, lodrethed og overfladebehandling.

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: NO.26 Xieda Road, Huayuan Village, Yangshan Town, Huishan District, Wuxi, Jiangsu