Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er anvendelsen af hydraulisk cylindercylinder for at forhindre kavitation

Jun 03, 2019

Hydraulisk cylinder cylinder har applikationer til forebyggelse af kavitation. Selvom årsagerne til kavitation er forskellige med hensyn til forebyggende foranstaltninger, kan kavitation undgås, så længe det er nødvendigt at træffe foranstaltninger for at forhindre dem aktivt. Lad os tale om de forebyggende foranstaltninger, der skal træffes for årsagen til kavitation.

(1) Vælg hydraulikolien for at bruge hydraulikolien strengt i overensstemmelse med olieniveauet. Brugen af hydraulikolie af god kvalitet kan effektivt forhindre det hydrauliske system i at fremstå bobler under arbejdet. Ved valg af olie skal den vælges efter den laveste temperatur i forskellige områder, og hydraulikolien skal tilsættes i overensstemmelse med pejlstangsstandarden. Samtidig skal hydrauliksystemet holdes rent. (Når du tilføjer hydraulikolie, forhindrer fugt og andre urenheder i at blive bragt i.) Kontroller altid oliekvaliteten, olieniveauet og oliefarven på hydraulikolien. Hvis blærer, skum eller olie bliver mælkehvid i hydraulikolien, skal du forsigtigt finde luftens kilde i olien og fjerne den i tide.

(2) Forhindring af olietemperaturen, hvilket reducerer hydrauliske chok. Fornuftigt at designe varmeafledningssystemet og forhindre olietemperaturen at være for høj er nøglen til at opretholde den normale temperatur på hydraulikolien. Hvis der opstår en abnormitet, skal du finde årsagen og eliminere den i tide. Ved manipulation af hydraulik joystick og fordelingsventil er det nødvendigt at stræbe efter stabilitet, ikke for hurtigt, for hurtigt, og det er ikke tilrådeligt at øge motorens gashåndtag ofte for at minimere hydraulikens indvirkning på hydraulikkomponenterne. Samtidig skal kølesystemet opretholdes i tide for at holde temperaturen på kølesystemet inden for et passende område for at reducere den energi, der frigives, når boblen bryder. Selvom det ikke påvirker kølemidlets normale cirkulation, kan en vis mængde anti-korrosionsadditiver passende tilsættes for at undertrykke korrosionen.

(3) Vedligehold den normale afstand af hver overflade på hver hydraulisk komponent. Ved fremstilling eller reparation af hydraulikcylinderens hoveddele (såsom cylinderblok, stempelstang osv.) Skal den monteres i overensstemmelse med den nederste grænse for tolerancen for monteringsstørrelsen. Praksis har vist, at dette kan være meget Godt reducere forekomsten af kavitation. Hvis der er opstået kavitation i de hydrauliske komponenter, kan kavitationspitting og overfladearealkol kun fjernes ved poleringsteknik af metallografisk sandpapir og kan ikke poleres med almindeligt fint sandpapir.

(4) Vær opmærksom på vedligeholdelsen af udstødningshydraulikcylinderen efter vedligeholdelse, hydrauliksystemet skal betjenes glat for en vis periode, så hydraulikolien i det hydrauliske system kan cirkuleres fuldt ud. Hvis det er nødvendigt, kan hydraulikcylinderen sættes i olierøret (eller bagsiden). Olierøret er demonteret for at overlive hydraulikolien for at opnå en udmattelse af en enkelt hydraulisk cylinder.www.honedtubing.com