Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er fænomenet misfarvning af stempelstangen?

Jun 29, 2017

I selve produktionen eller livet, stempelstangen i brug af en lang tid senere, vil du finde farven på præcisionsstemplestangen ændringer. Så hvad er nøjagtig årsagen til forandringen i farven på vores præcisionsstempelstænger? Er stempelstangens farve ændret, efter at den ikke har nogen indflydelse på dens kvalitet og brug? Hvad skal jeg gøre?

Først og fremmest fænomenet misfarvning på stempelstangen, vi faktisk skal først se på det hydrauliske system er ikke hvad fænomenet høj temperatur. I selve arbejdet vil stempelstangen i høj temperatur tilstand (især i den kolde årstid) og hyppig kontakt med lavtemperaturmiljøet (temperaturen pludselig vil falde), i en sådan situation vil vores arbejde faktisk det være Mere tilbøjelige til misfarvning af situationen.

Automobile piston.jpg

Desuden, når stempelstangen fandt misfarvning af fænomenet, er det i virkeligheden nødvendigt at være opmærksom på vedligeholdelsescyklussen, være opmærksom på brugen af specielle smøremidler.

For at løse fænomenet misfarvning af stempelstangen skal i virkeligheden starte fra sin egen korrosionsevne. For dens behandling skal vi først og fremmest være direkte til brugen af rullende til forarbejdning, denne gang er overfladen faktisk overladt til en vis overflades restpressionsspænding, der kan hjælpe overfladen af små Sprækker er lukket , Som kan forhindre udvidelsen af erosion.

Med andre ord kan stempelstangen, der anvendes på ovennævnte måde til behandling i en vis grad, forbedre sin overflade af en korrosionsbestandighed, efterfulgt af, at du kan forsinke dannelsen og udvidelsen af træthedssprængninger, Det er i høj grad at forbedre stivstangens træthedsstyrke, forbedre arbejdsstykkets levetid og dets evne til at modstå misfarvning.

316 stainless steel piston pole.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com

Email : sales@wxlongchen.com

Tilføj: NO.26 Xieda Road, Huayuan Village, Yangshan Town, Huishan District, Wuxi, Jiangsu