Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er betydningen af tætningsevnen for 4140 hårdt forkromet stålstang

Mar 14, 2019

Jeg vil gerne sige, at venner, der har brugt 4140 hårdt forkromet stålstang, skulle vide, at 4140 hårdt forkromet stålstang faktisk har hjulpet os meget i vores liv, men hvis vi ikke kan garantere sin tæthed, så er de problemer, som naturen bringer os, også relativt stor.

1, 4140 hårdt forkromet stålstang forsegling

Når vi bruger 4140 hardkromstangen til relaterede operationer, skal vi naturligvis vide, hvordan han kører, og hvad er kravet til kløften, hvis vi kan garantere deres integritet. Det vil helt sikkert gøre vores drift meget glattere. Men samtidig bør vi også undgå situationen for at synke hårde kromstænger, og den anden er et deformationsproblem, som har en relativt stor indvirkning på driften af husholdnings spildevandsbehandlingsudstyr.

2, 4140 hårdt forkromet stålstangfyldningsproblem

Nogle af sine praktiske venner kender nogle spørgsmål om 4140 hardkromstangen, og fyldstofet er en af dem. For eksempel, hvis der er et hul i fyldstofet, så skal vi naturligvis se på den specifikke type, forskellige typer. Problemet vi beskæftiger os med er anderledes. Generelt set mellem stempelstangen og cylinderen bruger vi tætningsemballagen, og effekten er stadig god. Men i løbet af denne operation skal vi også se på trykforskellen og andre præstationsproblemer. Først når de opfylder deres krav, kan vores arbejde udføres jævnt.www.honedtubing.com