Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilken slags materiale skal vælges til forarbejdning af stempelstangen bedre?

May 03, 2018

Behandlingen af stempelstangsprodukter har været meget berørt. Under normale omstændigheder er stempelstangsbehandlingsprocessen krav til materialets og bearbejdningsteknologikravene forholdsvis strenge. Hvis disse to krav ikke er op til standard, vil det påvirke produktets endelige kvalitet og endog forkorte deres levetid alvorligt.

På nuværende tidspunkt, med den gradvise forbedring af teknologieniveauet for forarbejdning, har forarbejdningstrøm og teknologi været ret perfekte. Så, når der arbejdes med præcisionsstempelstangsprodukter, hvad er kravene til materialet? Det er nødvendigt at vælge egnede materialer til forskellige formål. For øjeblikket er der to hovedmaterialer til produktion og forarbejdning, en er 45 # stål og den anden er 40Cr stål.

Så hvad er forskellen mellem de to materialer? I praktiske anvendelser, hvis belastningskravene til stempelstangen ikke er for strenge, vælges 45 # stål generelt til fremstilling. Fordi 45 # stål er det mest anvendte mediumhærdede stålstål, har den høj styrke og bedre bearbejdelighed, især når den er blevet behandlet med passende varmebehandling, kan den opnå visse sejhed, plasticitet og slidstyrke, så det er blevet en af de fælles materialer.

Hvis i praksis er belastningen på stempelstangen relativt stor, anbefales det, at 40Cr stål anvendes til fremstilling. Dette skyldes, at 40Cr stål er et mediumkulstofblusset og hærdet stål med god hærderbarhed og lavtemperaturbelastningstæthed. Især når det er slukket og hærdet, har det gode omfattende mekaniske egenskaber, og dets hårdhed kan nå 32-36HRC. Som følge heraf kan produktets arbejdsstyrke garanteres.

På grund af dette anvendes stempelstangsprodukter, der normalt er lavet af 40Cr stål, ofte på stempelstænger med stor belastning og tung belastningstransmissionskrav. Ud over disse to materialer er der naturligvis også andre materialer, såsom GCr15 stål, Sus304 osv. Til forskellige brugskrav, som også kan bruges til fremstilling af stempelstangsprodukter, der er nødvendige. Http: // www. honedtubing.com/