Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad skal betales opmærksom, når du installerer stempelstangen på udstyr?

Oct 07, 2017

【Summary】When det kommer til installation af stempelstangen på udstyret, i virkeligheden, det er for at forbedre forsamling af udstyr. Før du installerer stempelstangen er det vigtigt at sørge for hvorvidt stempel og cylinder opfylder kravene. På den anden side bør vi være opmærksomme på check om tolerance af cylinderforingen er kvalificeret.


Næste, efter at udstyr cylinder og stempel stang er blevet undersøgt, er det vigtigt at sikre, at gummi tætningsring er glat og ikke fordrejet når den nye gummi tætningsring er installeret. Og i denne proces, bør vi være opmærksomme på at den tyktflydende olie ikke kan vises. For en stor dels vedkommende kan det undgå gummi blødgøring og tab af elasticitet til at miste den forsegling effekt.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

På samme tid, for cylinder stempelstang udstyr, for en stor dels vedkommende kan det direkte anvende passende mængde fugemasse rundt tætningsringen. Når du maler, skal det være kontinuerlig, ensartet og uafbrudt.


Desuden, når stempelstangen er installeret i udstyr, bør vi være opmærksom på direkte at sætte cylinderen i motorblokken og holder cylinderforingen stramt på plads med begge hænder. Og også være opmærksomme på at kontrollere højden på hver cylinder ovenfor motorblokken.


Endelig, når du installerer stempelstang, hvis betingelserne, der er til rådighed, bør det være kvalificeret efter installation af cylinder pakning eller topstykket uden lækage. Derudover stempel på stempelstangen er tilsluttet stempelstangen, og netop på grund af dette, det bør fastlægges nøje om forbindelsen er fast og låsning.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com