Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad skal jeg være opmærksom på, når stempelstangen installeres?

Jul 01, 2017

Stempelstangen er næsten blevet alle maskiner og udstyr, der vil blive anvendt til en forbindelse, det er netop på grund af dette, at vi har monteringen af stempelstangen i form af ord, i virkeligheden vil det være meget alvorligt. Ellers, når vi installerer ukorrekt, vil der faktisk være relativt store, der kan medføre, at vores udstyr ikke er nogen måde at normal drift.

Det er netop på grund af dette, når udstyret til at installere stempelstangen, skal det bemærkes, at for at forbedre selve samlingens kvalitet, skal vi være opmærksom på, at stemplet og cylinderen med Kløften at opfylde kravene. Og skal tjekke, at cylinderens liner af tolerancen ikke er kvalificeret.

Derefter skal vi faktisk være opmærksomme på udstyret på cylinderstemplet efter at have passeret inspektionen, vi skal faktisk være opmærksomme på, skal være direkte på installationen af et nyt forseglingsforklæde, denne gang skal vi faktisk være opmærksomme Bør være i høj grad for at sikre, at forseglingsforkladen fladt og ikke opstår forvrænget fænomen. Og i denne proces kan det ikke forekomme viskos olie fænomen, for at undgå blødgøring af gummi, eller på grund af tab af elasticitet vi mistede sæl vi ønsker.

Samtidig skal vi faktisk være opmærksomme på at være i forseglingen omkring den direkte påføring af passende mængde fugemasse. I udstrygningen skal det være at opretholde en kontinuerlig, ensartet, og der er ikke nogen intermitterende fænomen. Sæt cylinderen i cylinderen, når den tid, vi faktisk skal være opmærksomme på, skal hænderne være jævnt at tvinge cylinderforingen direkte på trykpasningen på plads.

Når stempelstangen installeres, skal vi rent faktisk installere i cylinderpuden og dens cylinderhoved, da det ikke er muligt at lække for dets valgkriterier. Generelt skal vi faktisk være opmærksomme på stempelstangen, det vil sige med stempelet og stempelstangen til at forbinde, det er netop på grund af dette, det er fast forbundet og skal låses, det er faktisk nødvendigt At være omhyggeligt bestemt af.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com

Email : sales@wxlongchen.com

Tilføj: NO.26 Xieda Road, Huayuan Village, Yangshan Town, Huishan District, Wuxi, Jiangsu