Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilke typer er hydrauliske cylindre klassificeret i?

Apr 08, 2017

Hvilke typer er hydrauliske cylindre klassificeret i?


Hydraulic cylinder


1. Stempel type

Hydraulikcylinderen med en enkelt stempelstang med stempelstang kun ved den ene ende kan realisere tovejs bevægelse ved indløb og udløb i begge ender af trykolie eller returolie, der kaldes en dobbeltvirkende cylinder.

2. Stempel type

(1) Den parallelle in-line-type stempelcylinder er en type enkeltvirkende hydraulikcylinder, der afhænger af hydraulisk tryk til bevægelse kun i en retning og på anden ekstern kraft eller tyngdevægt af stemplet i stemplets returslag

(2) Med stempel støttet af, men ikke kontaktet med cylinderhylsteret for nem behandling, anbefales denne type som en hydraulikcylinder med lang slagtilstand.

(3) Stresset under drift skal stemplet have tilstrækkelig stivhed;

(4) Med tung vægt kan stemplet hænge ned på grund af død belastning, når den placeres vandret, hvilket fører til ensidig slid på tætning og styring; Derfor er lodret brug mere gunstig.

3. Teleskopisk type

Den teleskopiske hydrauliske cylinder er konstrueret med to-trins eller multi-trins stempler, der strækker sig i den faldende størrelsesorden og trækkes i omvendt rækkefølge under belastning. Denne teleskopcylinder af kompakt struktur kan realisere en lang slagtilfælde, men slagtilfælde er kortere, når den trækkes tilbage. Denne type anvendes generelt til ingeniør- og landbrugsmaskiner.

4. Rotary type

Rotary hydraulisk cylinder, også kaldet roterende hydraulik motor, er et aktuator element, der udløser moment og realiserer frem og tilbage bevægelse. Det har to typer, nemlig single-vane og double-vane typer. Statoren er fastgjort til cylinderlegemet, mens skovle (r) og rotor er forbundet sammen. Vinklen (erne) driver fremdrivende bevægelse af rotoren i olieretningen.

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.Min

telefon: 86 + 18921387058

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web : Http: //www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: NO.26 Xieda Road, Huayuan Village, Yangshan Town, Huishan District, Wuxi, Jiangsu