Hjem > Udstilling > Indhold

Hvorfor får rejse af stempelstangen kortere?

Dec 12, 2017

I tilfælde af stempelstangen, bør vi bemærke, at længden af stempelstangen travel har en stor indflydelse på den normale drift af maskinen. Næste, skal vi være opmærksomme på, at længden af stempelstangen travel er for lang eller for kort undertiden kan føre til ingen mekanisme til normale arbejde. Det er grunden til, at vi bør være opmærksomme på den kortere på grund af stempelstangen rejse.

For det første, vi bemærker, at pumpens omdrejningstal er accelereret og stempelstang rejse er kortere. Dette er fordi i lavt tryk pumpe, pumpe lastbil vende nummer vises mere og mere fast vigtigste olie cylinder stempelstang rejse kan vises flere kort, og kunne ikke se stempel hovedet i skrubbe kammer. Dette viser, at der er ikke meget olie i de vigtigste cylinder stempelstang end indport stang, og vi har brug at rense den.

Når konstant pres pumpe kugleventil er åbnet, Højtrykspumpen er normale og den tomgangshastighed er fundet for at have to vigtigste olie cylinder stempelstang actionless. På dette tidspunkt, de relevante plug ventiler skal være afmonteret fjerne både kernen i ventilen. Derefter finder kegle af ventilen er slidt ned, ventil kerne og ventil ærme er ikke tæt tillukket. Efter udskiftning af patronen ventil, vil pumpen fungere normalt.

Næste, når stempelstang rejse bliver kortere, forsøge at stoppe pumpe, både tæt konstant pres pumpe dræning gate, være opmærksom på at observere to olie cylinder stempelstang omhyggeligt, kan finde sin venstre stempelstang ikke bevæger sig, men de rigtige vigtigste olie cylinder pist på stangen ud langsomt.

I dette tilfælde, den rigtige stempelstang forlænges automatisk under ingen pres i de vigtigste system, kunne det være presset olien af konstant pres pumpen træder hovedsystemet. Og med hensyn til disse, de er grundene, hvorfor stempelstangen får kortere, men i praksis anvendelse, bør vi bemærke grunde til analyse, tage måden at løse effektivt.http://www.honedtubing.com/