Hjem > Udstilling > Indhold

Arbejdsproces med rulleør og nøjagtighed af størrelsesskala

Jul 29, 2019

Når rulleøret fungerer, vil der være en sandstang. En masse slibekorn anbringes på sandstangen. Hvis der påføres tilstrækkeligt tryk på slibekornene, gnider rullerøret med en bestemt hastighed og derefter overfladen af emnet. En sådan ekstrudering og hængende side kan reducere overfladen ujævnheden på emnet.

Der er også en bestemt bevægelsesbane på overfladen, når sandstangen kører og bevæger sig op og ned. Skærehastigheden på slangrøret er relativt lavt, hvilket i høj grad kan forbedre effektiviteten af slibning.

Efter homogeniseringen af det varmvalsede, tykvæggede rulleør for at forbedre kvaliteten, udvide typestandarden og forbedre enhedens produktivitet, bør det tykvæggede rulleør deformeres yderligere. Til dette formål er to behandlingsmetoder og tre slags valsemøllefremgangsmåder, der stort set svarer til deformationsprincippet, kendt, nemlig behandlingsmetoden til dimensionering og reduktion af valserøret, og den tilsvarende størrelsesmaskine, reducerende maskine og spændingsreducerende maskine.

Dimensioneringsmaskinen er beregnet til at rulle det uniformerede rulleør til et rundt og nøjagtigt færdigt rør, og den ydre diameter af rullerøret reduceres med en lille mængde. Virkningen af reduktionsindretningen er hovedsageligt at reducere diameteren, og spændingsreduktionen kan ikke kun reducere diameteren, men også reducere væggen.

www.honedtubing.com