304 Stainless Steel Precision Linear Motion Shaft Bearing Axis Forkromet Hollow Shaft Processing For 3D Printere

LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering, i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser.

Produktdetaljer

304 rustfri stål hule aksel.jpg


LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering, i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed over for slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr samt andre maskineriindustrier.


Med høj formningsnøjagtighed, konsistens og behageligt udseende er LM-akslen mere og mere anvendt til fremstilling af konstruktioner og indvendige dele af skib, højhastighedstog og andet udstyr.


304 rustfri stål LM-aksel har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes på de forhold, der er underlagt oxidation.


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været involveret i 304 rustfrit stål præcision lineær bevægelse aksel lageraksel forkromet hulaksel behandling for 3d printere i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse