40Cr 42CrMo AISI630 X17CrNi16-2 Stål Ikke-standard Høj Præcisions Lineær Bevægelsesaksel Bearing Axis Forkromet Hollow Shaft

LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, fint slibning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser.

Produktdetaljer

40Cr stål lineær bearing.jpg


LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, fint slibning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed overfor slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr og andre maskiner.Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været involveret i 40cr 42crmo aisi630 x17crni16-2 stål ikke-standard høj præcision lineær bevægelse aksel lager akse forkrommet hulaksel i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like