45 # Stål High Carbon Steel Precision Lineær Bevægelsesaksel Bearing Axis Forkromet Hollow Shaft High Frequency Thermal Refining Quenched And Tempered Shaft

LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering, i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser.

Produktdetaljer

45 # stål lineær shaft.jpg


LM akslen er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering, i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed over for slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr samt andre maskineriindustrier.


Højfrekvens: Det refererer til en varmebehandlingsproces, der efter austenisering afkøles stål med en passende hastighed for at pådrage sig omdannelse af martensit og andre ustabile organisationsstrukturer i hele eller visse tværsnit af arbejdsstykker.


Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, tandhjul og aksler, der arbejder under alternerende belastning. Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i 45 # stål højt kulstofstål præcision lineær bevægelse aksel leje akse forkromet hul aksel højfrekvent termisk raffinering slukket og hærdet aksel i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like