S45C præcision lineær stålaksel lineær lageraksel hårdt forkromet hulaksel

S45C LM aksel påføres stempelstang, luftcylindre, hydraulisk cylinder, mekanisk styrestang, slibestang, stansemaskine, tryk, luftstige, kran, plastindsprøjtestøbemaskine, tætningsmaskine, emballeringsmaskine og andre automatiserede maskiner og udstyr. Linear aksel er også ...

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til S45C Linear Shaft

S45C LM aksel påføres stempelstang, luftcylindre, hydraulisk cylinder, mekanisk styrestang, slibestang, stansemaskine, tryk, luftstige, kran, plastindsprøjtestøbemaskine, tætningsmaskine, emballeringsmaskine og andre automatiserede maskiner og udstyr.

Lineær aksel kaldes også LM-aksel, som er fremstillet ved den avancerede proces med fint koldtegning, fint slibning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed overfor slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr samt andre maskineriindustrier.

内容 .jpg

2.Steel Grade ifølge forskellige standarder

Kina stålkvaliteter: GB standard 45 # Stål
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard CK45
Japanske stålkvaliteter: JIS standard S45C
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 1045

3.Heat behandling metoder af S45C præcision aksel

Induktionshærdning: Induktionshærdning er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og derefter standses. Induktionshærdning af stempelstænger i hydrauliske cylindre udføres for at øge modstanden mod skader fra ekstern påvirkning i applikationer, hvor der er risiko for dem.

Afkøling og temperering: Overordnet kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under alternerende belastning. Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: Efter induktionshærdning med Q & T kunne stempelstængerne ikke kun opnå større mekaniske egenskaber, men også opnå større modstand mod skader fra ydre slag.

4. Parametre af S45C lineær leje

图片 1.png

图片 2.png

图片 3.png

5.Vores fordele ved fremstilling af S45C forkromet aksel

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmateriale fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Streng fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækasse.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

6.FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

7.Hvis du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, ville du være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i S45C præcision lineær stålaksel lineær lageraksel hårdt forkromet hulaksel i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: S45C præcision lineær stålaksel lineær lageraksel hårdt forkromet hulaksel, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like