Hjem > Nyheder > Indhold

Den særlige rolle i cylinderen

Jun 12, 2017


Den grundlæggende funktion af cylinderen er at konvertere hydraulisk energi til mekanisk energi. Input af den hydrauliske cylinder er flow og tryk af væske, og output er lineære hastighed og kraft. Stempel i den hydrauliske cylinder er i stand til at fuldføre den lineære frem-og tilbagegående bevægelse og den lineære fortrængning af output er begrænset. Den hydrauliske cylinder er en energi konvertering enhed, der konverterer hydraulisk energi til mekanisk energi. Hydrauliske cylindre er generelt cylinder og topstykke, olie Cylinder stempel og stempelstang, forsegling enhed, buffer enhed og udstødningssystemet og andre komponenter.

Cylindre anvendes hovedsageligt hvor de har brug for at støtte tunge genstande i lang tid og kan stadig støtte tunge objekter, når du fjerner olietryk, som er meget sikker og pålidelig. Olie Cylinder selvfølgelig, kan også være særdeles effektiv i undersøiske, især på store projekter, er den mest let at styre og selvlåsende jack, eget design har en sikkerhed pres enhed, inde mosaik sikkerhedsventil til at forhindre overbelastning, bedre beskyttelse fra låste stikkene til sikker drift. Tilslutning af denne enhed er brugen af højtryks slange og gevind fælles forbindelse, brug af hurtige, og overvinde manglerne ved hurtigt traditionelle fælles olieudslip, anvendes primært til magt, byggeri, olie Cylinder maskiner fremstilling, minedrift, jernbanebroer, skibsbygnings- og andre industrier udstyr er installeret og fjernet.

Cylindre skal være strengt i overensstemmelse med de tekniske krav til at installere en solid og pålidelig, ikke nogen løs. Når du installerer frem-og tilbagegaaende cylindre, gør følgende:

1, før installation, skal du nøje kontrollere akselenden, olie Cylinder hul og andre forarbejdning kvalitet, chamfer og fjerne burr, og derefter bruge Petroleum eller benzin rengøring og tørring. Følgende er de samme som de "

2, den installation og den glidende flade af stempel, olien Cylinder bør opretholde en vis grad af parallelitet og lodret. Følgende er de samme som de "

3, cylinder midterlinjen bør være med belastning kraften af rollen som linje koncentrisk, olie Cylinder for at undgå at retning af kraft. Ellers er segl eller stemplet let at bære.

4, stempelstang ende pin hul skal med øre pin hul (eller trunnion) i den samme retning, ellers cylinder vil være trunnion som omdrejningspunkt for bøjning belastningen, hvilket resulterer i slid og ælde, fast og så videre.

5, i de større tur, den omgivende temperatur på de højere lejligheder, cylinderen kan kun fastsættes i den ene ende, anden enden til at opretholde en fri teleskopiske stat for at forhindre termisk ekspansion forårsaget af cylinder deformation.

6, den større slagtilfælde af cylinder, olie Cylinder cylinder og stempelstang bør fastsættes i midten af støtten, til at forhindre selvstændige vægt nedadgående bøjning fænomen.

7, cylinder seal foregiver ikke for stramt, især u-type forsegling gruppe, hvis alt for stram, stempelstang bevægelse modstand vil stige.