Hjem > Nyheder > Indhold

Analyse af virkningen af stempelstang udløb på kompressor drift

Jan 30, 2019

Kompressoren drives af en motor med en effekt på 1900 kW og en hastighed på 295 r / min. I de senere år har kvaliteten af kompressorinspektion og reparation på grund af behovene ved udstyrsproduktionen ofte i højbelastet drift en stor indvirkning på produktionsoperationen af udstyret. For at imødekomme produktionsudstyrets behov er det især vigtigt at forbedre kompressorens vedligeholdelseskvalitet. vigtig. Dette papir fokuserer på analysen af de faktorer, der påvirker kompressorens stempelstangs radiale udløb og de tilsvarende løsninger.

2 Måling og justering af udstrømningen af stempelstangen

2.1 Måling af udstrømningen af stempelstangen

(1) Kontroller den vandrette radiale udløb og den vertikale radiale udløb af stempelstangen under den fremadgående bevægelse af stemplet i hvert trin for at kontrollere den omfattende vedligeholdelsesvirkning af bevægelsesmekanismen. Måling af udløbsmængden i lodret retning: En drejeknap er monteret øverst på stempelstangen klokken 12 og ligger an mod den tryksatte pakning. Skålens nål skal være vinkelret på stangakslen. Mål mængden af udløb i vandret retning: drejeknappen placeres i stempelstangens 3 eller 9 position mod den trykbærende forseglingspakning afhængigt af "nærhed" så tæt som muligt.

(2) Forbindelsen mellem stempelstangen og korshovedet skal være korrekt spændt, og korshovedet skal være fladt på glidebanen og jævnt monteret. Mellem glidebanen og glidebanen bør afstanden mellem de to ender ved klokken 6 ikke indsættes i hulrummet på 0,04 mm, og hullet i de fire hjørner af glidebanen skal være ensartet.

(3) Drej kompressoren til stemplets ende til enden af skroget.

(4) Tryk på "klemmen" på drejeknappen på den nederste drejeknap for at få markøren på drejeknappen til at dreje på drejeknappen, så markøren er justeret med nulmærket på diskens overflade.

(5) Drej kompressoren 180 ° for at flytte stemplet fra skroget til cylinderenden. Under denne 180 ° forskydning er den resulterende læsning, uanset om den er positiv eller negativ, den totale runout og registreres.

For at kontrollere nøjagtigheden af aflæsningen roteres kompressoren 180 ° (en drejning i samme retning) for at vende tilbage til krumtapakselens startposition. Pegeren på disken skal stadig være nul, ellers skal måleren flyttes, og måttet skal redone.

Dialmåleren læser positivt, hvilket indikerer, at stempelstangen ved hovedendestillingen er relativt højere end stempelet; aflæsningen er negativ, hvilket indikerer, at stempelstangen ved krydshovedets endeposition er forholdsvis lavere end stempelet.

3 Faktorer der påvirker stempelstangens udløb

(1) Rørets spændingsværdi på cylinderen eller deformationen af cylinderholderen skifter cylinderens midterlinie;

(2) Der er burrs og knurls i samlingen mellem cylinderen og tønderen, hvilket resulterer i en dårlig båndflade, hvilket bevirker, at cylinderens midterlinie skifter;

(3) overdreven slitage af stempelbærerringen eller cylinder spejloverfladen;

(4) Spalten mellem crosshead og glidebanen er superværdi. På grund af vægten af stempelstangen og tværhovedflangen øges graden af korshovedkroppens ende fra glidebanen, og korsstangstempelaksen bevæges nedad;

(5) Stempelstangen er bøjet.www.honedtubing.com