Hjem > Nyheder > Indhold

Cylinder applikationer

Aug 11, 2017


Cylinder type

En pneumatisk aktuator, der omdanner trykenergien af en komprimeret gas til en mekanisk energi. Cylindre har to typer frem og tilbagegående lineær bevægelse og fremadgående sving. For cylinderens frem- og tilbagegående lineære bevægelse kan opdeles i enkeltvirkende, dobbeltvirkende membran og slagcylinder 4.

① enkeltvirkende cylinder: kun den ene ende af stempelstangen, fra siden af stempelgasforsyningsgassen, kan frembringe lufttryk, lufttryk for at fremme stempelstøtdempelsen, luftcylinderen ved foråret eller tilbage til deres egen vægt.

② dobbeltvirkende cylinder: skiftevis fra begge sider af stempelgasforsyningen i en eller to retninger udgangskraft.

③ membran cylinder: med membranen i stedet for stemplet, luftcylinder kun i en retning udgangskraft, med en fjeder reset. Det har en god forseglingsevne, men turen er kort.

④ slagcylinder: Dette er en ny type komponenter. Det kan komprimere trykket af gassen kan omdannes til kinetisk energi med høj hastighed (10 ~ 20 m / s) til arbejde. Stødcylinderen tilføjes med en hætte med en tud og en blødningsåbning. Mellemdækslet og stemplet opdeler cylinderen i opbevaringskammeret, luftcylinder hovedkammeret og hale kammeret. Det er meget udbredt i skæring, stansning, knusning og støbning og andre operationer. Til swing swing cylinder, der svinger cylinderen, vil bladet blive opdelt i to lumen, skiftevis til de to hulrum, udgangsakslen til swing motion, swing vinkel er mindre end 280 °. Derudover er der roterende cylindre, luftcylinder gas-væske spjæld og trincylindre. Cylinderens rolle: Tryklufttrykket kan omdannes til mekanisk energi, drivmekanismen til lineær frem- og tilbagegående bevægelse, sving og roterende bevægelse.

1, cylinderen er at lede stemplet i cylinderen for lineære frem og tilbage cylindriske metaldele. Arbejdsvæsken i motorcylinderen gennem udvidelsen af termisk energi til mekanisk energi; Gas i kompressorcylinderen for at acceptere stempelkompressionen og øge trykket.

2, turbiner, roterende stempelmotorer mv. Skallen betegnes også almindeligvis "cylinder". Cylinder applikationer: trykning (spændingskontrol), halvleder (spot svejsning, chip slibning), luftcylinder automatisering kontrol, robotter og så videre.

Cylinderklassificering: lineær bevægelse frem- og tilbagegående cylinder, luftcylinder sving bevægelse af swing cylinder, gripper og så videre.

Cylinderstruktur: Cylinderen består af cylinder, endehætte, stempel, stempelstang og tætning

Cylinderarbejdsprincip

I overensstemmelse med størrelsen af det arbejde, der kræves for at bestemme stempelstangen på stød og spænding. Så for at vælge cylinderen skal cylinderens udgang få en lille margin. Hvis cylinderdiameteren er lille, er udgangskraften ikke nok, cylinderen kan ikke fungere; Men cylinderen er for stor, gør luftcylinderen ikke kun udstyr voluminøse, høje omkostninger, mens luftforbruget stiger, hvilket resulterer i energiforbrug. I armaturdesignet skal der bruges så meget som muligt for at øge cylinderens størrelse.