Hjem > Nyheder > Indhold

Cylinder er aktuatoren i pneumatisk System

Oct 31, 2017


Montering af cylinder

Absrtact: Efter installation form af cylinderen, kan opdeles i aftageligt og fast type cylinder. Ifølge cylinder installations kan form opdeles i faste typen, swing, indlejret, roterende cylinder fire former.

Cylinder Installation:

(1) før installationen af cylinderen, skal være ubelastet idriftsættelse og 1,5 gange gange den maksimale driftstryk test pres, Air Cylinder normal drift og ingen lækage efter brug af fænomenet.

(2) før cylinderen er forbundet til røret, er det nødvendigt at rydde indersiden af røret og forhindre snavs i at trænge ind i cylinderen.

(3) når belastningen ændres i streg, cylinder med rigelig output force bør anvendes og buffer enheden skal være tilsluttet.

(4) buffer cylinder i starten af operation, den første buffer gashåndtag ventil i to mindre position, og derefter åbne gradvist, indtil overdragelsen til Nej, Air Cylinder tilfredsstillende stødabsorberende effekt

(5) Brug ikke fuld rejse, især når stempelstangen ud, bruge stempelstang og topstykke kollisionen. Ellers er det nemt at forårsage belastning koncentrationen af stempelstangen og eksterne forbindelsen.

Formen installation af cylinderen bestemmes efter faktorer såsom installationsplacering og bruge formål. I almindelighed, brugen af faste cylindre. Den roterende cylinder skal vælges, når arbejder mekanismen er forpligtet til at rotere kontinuerligt (såsom drejebænk, grinder, osv.). Special cylindre skal være markeret, når der er særlige krav.

Rollen af cylinderen: trykluft presset kan omdannes til mekanisk energi, Air Cylinder den drivende mekanisme til lineære frem-og tilbagegående bevægelse, swing og rotation bevægelse.

Cylinderen er en cylindrisk metal maskine, som guider stemplet i cylinder i en lineær frem-og tilbagegående bevægelse. Kølemiddel omdannes til mekanisk energi ved ekspansion i motoren cylinder, og gassen komprimeres i cylinderen, kompressor til at øge presset.

Cylinderen kan være installeret magnetiske switch eller andre switch sensor, dens rolle er induktion cylinder arbejdstilstand, således at styringskredsløbet modtager signalet fra sensor switch kan foretage det næste træk.

For eksempel: den induktive switch er tilsluttet input slutningen af typen TPC8-8TD Timing program controller, som kan bruges som kontrolelementet positionsrelaterede handling når stop i sted, start sted, alarmerende i sted, Air Cylinder alarmerende i sted mv.

Kontrolfunktionen af cylinderen er realiseret af parameteren sensor og controller, og funktionen af betjeningsanordningen kan realiseres ved funktionen af indstillingen tabel.

Udvælgelse tips til cylindere

Cylinder er den pneumatisk system af gennemførelsen af komponenter, kvaliteten af cylinderen vil direkte påvirke ydeevnen af udstyr, derfor Air Cylinder, vi er i udvælgelsen af cylinder tips:

1. Vælg producenter med højere omdømme, bedre kvalitet og service.

2. Marker standarden for enterprise produktion cylinder, hvis virksomheden standard, bør sammenlignes med branchens standard.

3. udseende af cylinder, interne og eksterne lækage og ubelastet ydeevne inspektion:

A. udseende: cylinder cylinder og stempelstang overflade skal være uden ridser, slutningen dække ingen spalteåbninger og Trachom.

B. interne og eksterne lækage: cylinder ud over slutningen af stangen er ikke tilladt at lække udenfor, interne lækage og den eksterne lækage af rod end bør være mindre end ($number. 15 D) Ml/min og ($number. 15 d) ml/min. Import pumpe

C. ubelastet ydeevne: cylinderen er i en load-fri stat, Air Cylinder, så er det ved lav hastighed operation, at se hvor hurtigt det ikke kravle, jo lavere hastigheden er bedre.

4. Vær opmærksom installations form og størrelse af cylinderen, størrelsen af installationen kan bestilles til fabrikanten, cylinderen er ikke på lager, så vidt muligt at vedtage standard type, det kan forkorte leveringstiden.