Hjem > Nyheder > Indhold

Cylinder brug forholdsregler

Sep 04, 2017


Cylindre anvendes hovedsagelig for lang tid for at støtte tunge genstande, kan det fjerne olie trykket kan stadig støtte tunge genstande, og sikkert og pålideligt. Kan bruges til undervands, enkelt foranstaltning, belastning retraktion, møtrik selvlåsende gøre belastningen mere sikkert, navnlig i store projekter, er nem at betjene kontrol og selvlåsende jack, designede sikkerhed sikkerhed enhed, indbygget sikkerhedsventil mod overbelastning, olie Cylinderen for at beskytte de selvlåsende jack for at lette sikker drift. Tilslutning af enheden er lavet af højtryksslange og gevind fælles forbindelse, med anvendelse af hurtige og overvinde manglerne ved hurtigt traditionelle blandede olie lækage bruges primært til magt, konstruktion, maskiner fremstilling, minedrift, jernbaner bro, skibsbygning og andre udstyr installation toppen af nedrivning operationer.

Flaskerne er uundværlig varer for moderne industri. Olie Cylinder med udviklingen af moderne industri, hydraulisk transmission teknologi i mange industrier over hele verden har været meget anvendt og udviklet, såsom byggeri maskiner læssemaskiner, bulldozere og ruller, etc.; løft transport maskiner gaffeltrucks, kraner transportbånd og bil; maskiner hober entreprenørmaskiner, hydrauliske donkrafte og så videre; landbrugsmaskiner, bilindustrien, maskiner til minedrift, metallurgiske maskiner...

Cylindre anvendes hovedsagelig for lang tid for at støtte tunge genstande, kan det fjerne olie trykket kan stadig støtte tunge genstande, og sikkert og pålideligt. Kan bruges til undervandsbrug, olie Cylinder enkelt handling, belastning retraktion, møtrik selvlåsende gøre belastningen mere sikkert, navnlig i store projekter, er nem at betjene kontrol og selvlåsende jack, designede sikkerhed sikkerhed enhed, indbygget sikkerhedsventil til at undgå overbelaste, for at beskytte de selvlåsende jack for at lette sikker drift. Tilslutning af enheden er lavet af højtryksslange og gevind fælles forbindelse, med anvendelse af hurtige, og overvinde manglerne ved hurtigt traditionelle blandede olie lækage, hovedsagelig for magt, byggeri, olie Cylinder maskiner fremstilling, minedrift, jernbanebroen-, skibsbygnings- og andre industrier udstyr installere handlingen top nedrivning.

Cylinder fra strukturen kan opdeles i stempel cylinder, stemplet cylinder og swing cylinder. Cylinder fra strukturen kan opdeles i stempel cylinder, tynd film cylinder, teleskopcylinder.

Den grundlæggende Funktionsprincip af cylinderen er: gennem manuel trykisoleret stængelens (manuel Hydraulikpumpe) til hydraulikolie via en enkelt ventil i cylinderen, indtast derefter cylinder af hydraulikolie, fordi årsagerne til enkelt ventilen ikke kan komme tilbage, tvunget cylinderen op, og derefter i håndværk fortsætte med at gøre hydraulisk olie i den hydrauliske cylinder, så fortsætter med at stige, olie Cylinder til at droppe når den åbne hydraulisk ventil, hydraulisk olie tilbage til tanken.

Når du bruger cylinder Bemærk:

1 ud af boksen

Der er en forgasning rust i cylinderen, så stikket ikke kan fjernes før montering. Hvis du fjerner stikket, skal du straks installere kroppen, olie Cylinder og i cylinder fyldt med olie.

2, rust

Når cylinderen er installeret på kroppen, hvis stemplet er placeret i den udvidede position, skal fedt anvendes på den udsatte del af stempelstangen.

3, hastighed

Generelle specifikationer af cylinderen, når handlingen hastighed på mere end 2m / s, dets levetid bliver berørt. Når 0,3 m / s bruges som udgangen af slagtilfælde, det anbefales at installere den interne buffer mekanisme beskyttelse mekanisme og sikkerhed. Desuden, cylinder til at stoppe, for at beskytte cylinder mekanisme og sikkerhedshensyn, skal linjen også anses for at forhindre en stor indvirkning. For at øge olie retur, skal kredsløbsdesign betale særlig opmærksomhed. I 0,5 m/min under lav hastighed operation, vil påvirke handling (især vibrationer), så lav hastighed operation, bør forhandles.

4, kører

I starten af handlingen, skal luft i cylinderen være helt afladet. Resterende luften af lejligheden, tage lav hastighed fuld drift, fjerne luften. Hvis den resterende luft i cylinderen er drastisk fastspændt, kan forseglet brændes på grund af handlinger af den hydraulikolie. Derudover olie Cylinder hvis der er undertryk inde i cylinderen under drift, der kan være en abnormitet på grund af kavitation.