Hjem > Nyheder > Indhold

Flaskerne er udbredt

Oct 20, 2017

Cylinder, som kan siges at være meget udbredt og almindeligt brugte, hovedsagelig fordi det er udbredt, så i nogle områder, det er ofte set sin skygge. Desuden sin på webstedet, er også vigtige og flagskibsprodukt, så kombinationen af disse faktorer, dets læring og forståelse, er bydende nødvendigt, Air Cylinder og kan ikke har den ringeste sjusket, for ikke at få en god og lærerig effekt, så deres egen ikke værd tabet.

Rollen af cylinderen: trykluft presset kan omdannes til mekanisk energi, drevet mekanisme til lineære frem-og tilbagegående bevægelse, swing og roterende bevægelse.

Flaskerne er cylindrisk metaldele, der guide stempel til at gengælde i cylinderen. Air Cylinder arbejdsfluidet i motoren cylinder gennem udvidelse af termisk energi til mekanisk energi; gas i kompressor cylinderen til at acceptere stempel kompression og øge presset.

Cylinder programmer: udskrivning (spænding kontrol), halvledere (punktsvejsning, chip slibning), automation kontrol, robotter og så videre.

Cylinderen består af cylinder, endedæksel, stempel, stempelstang og segl, osv. Den interne struktur er som følger:

(1) cylinderen

Cylinderen bore størrelse repræsenterer størrelsen af cylinder arbejdsydelse kraft. Stempler i cylinderen til at gøre en glat frem-og tilbagegaaende dias, cylinder overfladen af den overfladeruhed bør nå Ra0.8μm. SMC, Air Cylinder CM2 cylindret stempel på brugen af en kombination af tætningsring for at opnå to-vejs segl, stempel og stempelstangen med nitning, ingen nødder.

(2) ende cover

Udgangen cap er forsynet med et indløb og udstødning port, og nogle er udstyret med en dæmpning mekanisme i slutningen fælles landbrugspolitik. Endedæksel rod side er forsynet med en tætningsring, og en støv ring til at forhindre udsivning fra stempelstangen og forhindre den eksterne støv fra at blive blandet ind i cylinderen. Endedæksel rod side er forsynet med en guide ærme at forbedre guide præcision af cylinderen, Air Cylinder bærer en lille mængde af laterale belastning på stempelstangen, reducere mængden af nedadgående bøjning af stempelstangen og forlænge levetiden af cylinderen. Guide ærme er normalt lavet af sintret fedtet legering, fremad kobber støbegods. Udgangen cap brugt i de tidligere deformerbart støbejern, Air Cylinder for at reducere vægten og rust, bruger ofte aluminium die-casting, mikro-cylinder med brug af messing materiale.

Rollen af cylinderen: trykluft presset kan omdannes til mekanisk energi, drevet mekanisme til lineære frem-og tilbagegående bevægelse, Air Cylinder swing og roterende bevægelse. Cylinder klassificering: lineær bevægelse frem-og tilbagegaaende cylinder, swing bevægelse af swing cylinder, griber og så videre. Cylinder struktur: cylinderen består af cylinder, endedæksel, stempel, stempelstang og segl.

Ifølge arbejde krav og betingelser, det korrekte valg af type af cylinder. Anmode om cylinderen til at nå slutningen af turen uden virkning og virkningen støj skal være valgte buffer cylinder; kræver let vægt, skal du vælge lys cylinder; kræve en smal installation og korte slagtilfælde, valgfri tynde cylinder; vandrette belastning, valgfri med guide stang cylinder; Bremse høj præcision, bør være valgte låsning cylinder; tillader ikke stempelstang rotation, valgfri rod ikke rotere funktion af cylinderen; høj temperatur miljøet at bruge varme-resistente cylinder; i et miljø med korroderende skal bruge korrosionsbestandigt cylinder. I det barske miljø såsom støv, behovet for at installere stempelstangen fremspringende støvhætten. Kræver ingen forurening når er nødvendigheden at bruge ingen olie eller olie-fri cylinder og så videre.

Når cylinderen er i orden, er stemplet smurt med olie tåge i komprimeret luft. Der er også en lille del af smøring-fri cylinderen.