Hjem > Nyheder > Indhold

Cylindre er meget brugt

Oct 10, 20171, brugen af ​​cylinderen er meget enkel og nem at installere, meget nem at installere det er ikke for komplicerede trin og brug, så det ikke kræves for driften af ​​personalet, behøver ikke høj faglig viden

2, sammenlignet med andre elementer i sammenligningen, er cylinderens udgang relativt stor

3, cylinderen er ikke kun meget enkel at bruge det let at komme i gang, luftcylinder det er ikke brugt til nogle af kravene i miljøet, om det er høj temperatur drift eller lav temperatur drift cylinder kan fungere ordentligt, og det også har en vis vandtæt og støv Af ydeevne, kan tilpasse sig en meget hård anvendelse af miljøet, hvilket er cylinderen er meget udbredt og anbefalede årsager

Cylinderens rolle: tryklufttrykket kan omdannes til mekanisk energi, luftcylinder drivmekanismen til lineær frem- og tilbagegående bevægelse, sving og roterende bevægelse.

1, cylinderen er at styre stemplet i cylinderen for lineære frem og tilbage cylindriske metaldele. Arbejdsvæsken i motorcylinderen gennem udvidelsen af ​​termisk energi til mekanisk energi; gas i kompressorcylinderen for at acceptere stempelkompressionen og forøge trykket.

2, turbiner, roterende stempelmotorer mv. Skallen betegnes også almindeligvis "cylinder". Cylinder applikationer: trykning (spændingskontrol), halvleder (spot svejsning, chip slibning), automatisering kontrol, robotter og så videre.

Cylinderarbejdsprincip

Cylinderen bevæger stemplet gennem trykluften og ændrer stempelstangens bevægelsesretning ved at ændre indblæsningsretningens retning. Når trykluften tilføres fra cylinderens stangløse hulrum og udstødningstrykket fra cylinderens stang, virker trykforskellen i cylinderkammeret på stemplet for at overvinde modstandsbelastningen for at opfordre stempelbevægelsen til at strække stempelstangen Når stangen er tom og stangen ikke er opbrugt, bliver luftcylinderen stempelstangen trukket tilbage. Ved at styre cylinderen af ​​stangen og stangløs hulrums alternerende indtag og udstødning, stemplet for at opnå fremadgående lineær bevægelse.

Cylinderens sammensætning: Vores almindelige almindelige cylinder primært af cylinderen, stempel, sæler, magnetisk (med sensor cylinder) sammensætning. Den mest almindelige anvendelse af den dobbelte stempelstangs dobbeltvirkende cylinder i det pneumatiske system som et eksempel for at illustrere cylinderens typiske struktur ved hjælp af cylinderen, stempelet, stempelstangen, frontdækslet, luftcylinder bagdækslet og sæler og andre komponenter. Den dobbeltvirkende cylinder er opdelt i to kamre ved stempelet. Der er et stempelstangshulrum kaldet et stavhulrum, luftcylinder ingen stempelstangshulrum kaldet rodløs hulrum.