Hjem > Nyheder > Indhold

Dynamikkrav og poleringskrav til rustfrit stempelstang

Dec 11, 2017

Ved at analysere dynamikken, når stempelet udsættes for termisk energi eller anden effekt, kan den køre stempelstangen gennem transmissionsudstyret for at få hovedudstyret til at fungere normalt. Efter rullende bearbejdning kan stempelstangen i rustfrit stål også forbedre overfladekorrosionsmotstanden, forsinke forekomsten eller udvidelsen af ​​træthedssprængninger, således at stempelstangen kan danne et lag af koldbearbejdningshærdende lag, hvilket reducerer muligheden for elastisk og plastisk deformation af slipende hjælpekontaktoverflade og forbedring af træthedsstyrken på cylinderstangen og overfladens slidstyrke.

Brugen af ​​stempelstang af rustfrit stål er anderledes, forarbejdningsprocessen vil være anderledes. Ifølge forskellige krav til stempelstangen bestemmes den fremragende kvalitet af stempelstangen i rustfrit stål fundamentalt ved hjælp af forskellige parametre, således at stempelstangen kan bære skiftebelastninger og overfladekoefficienten for frem- og tilbagegående friktion af tætningsindretningen og derved have højere præcision , hårdhed, slidstyrke og så videre.

Den oprindelige overfladekvalitet af rustfrit stålstemplet påvirker også kvaliteten efter rullning. Fordi når et arbejdsstykke rulles af det stive rullende værktøj, afhænger rulningsnøjagtigheden i vid udstrækning af arbejdsstykkets oprindelige overflade. Derfor skal stempelstangen inden rullning af stempelstangen opfylde den geometriske nøjagtighed, der kræves af tegningerne, og den oprindelige overflade er fortrinsvis færdiggjort med et glas.

Først efter polering kan stempelstang i rustfrit stål opnå bedre finish. Fordi poleringens hovedrolle er at forbedre stempelstangens overfladefinish og reducere friktionskoefficienten. Polering henviser til en behandlingsmetode, der anvender den mekaniske, kemiske eller elektrokemiske virkning for at reducere overfladens ruhed for at opnå en lys, glat overflade.

Problemer bør være opmærksom på under poleringen af ​​stempelstangen i rustfrit stål

1. Før polering skal overfladepartikler og kontaminanter, der er fastgjort til overfladen, tørres og fjernes for at eliminere en vis alvorlig oxidation, ridser og overfladefejl.

2. Overholde "ville ret langsomt, ikke hurtigt. Vil hellere lyse, ikke tungt" princip i polering.

3. I starten af ​​polering skal du først håndtere hjørner, hjørner og fileter, som er svære at polere.

4. Polering er for yderligere at glatte malingsoverfladen efter slibning, så fjern slibestrimlerne, og brug derefter poleringsmiddelet for at gøre malingsoverfladen glans kan naturligvis forekomme.

5. Stempelstangpolering skal foretages i et rent, støvfrit rum. Ellers kan hård støvpartikler forurener slibematerialet og i nogen grad beskadige overfladen af ​​formen, der er tæt på completion.http: //www.honedtubing.com/