Hjem > Nyheder > Indhold

Honing Tube Udvikling Prospects

Jul 20, 2017


(Honing tube) præcisionsrør, standard: GB8713-88, Hovedmateriale: 20 #, Q235, 35G, 35 #, 45 #, 16Mn, Q345, 40Cr, 27SiMn, 12Cr1MoV, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 42CrMo. Udbredte brugt: ingeniør maskiner, Honed Tube metallurgiske maskiner, plast maskiner, åbning og lukning maskiner, minedrift maskiner, vejbygningsmaskiner, tekstilmaskiner og andre industrier. Behandlingsform: 1. Koldvalsning 2. Koldtegning 3. Honing 4. Rolling jade.

Industriudsigter:

Udbud og efterspørgsel er en forudsætning for den hurtige udvikling af industrien. På nuværende tidspunkt er efterspørgslen på markedet meget stor, og forsyningssiden er lidt mindre, Honed Tube især med kernen i intellektuelle ejendomsrettigheder, produktkvalitet er ikke for meget forretning, branchen som helhed mangler mærkeffekt. I den stærke efterspørgselsfase er efterspørgslen efter industrien enorm, udviklingsudsigterne er gode, det er uden tvivl. Men hvordan man opretholder en sund, stabil og bæredygtig udvikling af industrien, har behovet for fælles indsats fra virksomheder i branchen især behov for at spille en lukrativ forskning og udvikling ånd, Honed Tube for yderligere at forbedre produktionsprocessen, reducere omkostningerne , Og virkelig løse de praktiske vanskeligheder hos kunderne, For at give de mest pålidelige produkter.

Honingrøret er forskelligt fra det almindelige rør, så det er meget specielle krav, uanset om det er dets behandlingsmetoder eller rørledningslayout. Indholdet af disse to aspekter beskrives detaljeret for at gøre det muligt for honingrøret at blive fuldt udnyttet.

Honingrør er i det væsentlige et specielt behandlet præcisions sømløse stålrør, dets gode ydeevne gør det på alle områder har en god effekt. Honed Tub Honing tube i tidens layout, om det er arrangeret eller retningen skal være pæn og bør struktureres. Så vidt muligt anvendelse af vandret eller vertikal måde til layout, men også i parallel og vertikal grad, er der også strenge regler.

Honingrørskæring reduceres også, hvis diameteren er større end 50 mm, så er det bedst at anvende mekaniske forarbejdningsmetoder for at sikre, at rørets skæreoverflade ikke kan være burr, oxid, slagger og andre defekter.