Hjem > Nyheder > Indhold

Honingrørforbedringer bærer modstand

Sep 13, 2017


Honingrør anvendes i vid udstrækning i hydraulikcylinder, cylindercylinder, højtryksmuffe mv. Ligehed 0,3 / 1000 mm, indvendig finish 0,2-0,0, indvendig diameter tolerance +0,01 - + 0,08mm. Cylinderdiameter 30 ---- 240 mm. Vægtykkelse 4--30mm længde Ifølge kundens behov er den længste 7000mm.

Honingrøret er forskelligt fra det almindelige rør, så det er meget specielle krav, uanset om det er forarbejdningsmetode eller rørledningslayout. Indholdet af disse to aspekter er beskrevet i detaljer, Honed Tube, så effektiviteten af ​​honingrøret kan afspilles fuldt ud.

Honingrør er i det væsentlige en særlig behandling af høj præcision sømløse stålrør, dets gode ydeevne gør det på forskellige felter har god brugseffekt. Honed Tub Honing tube i tidens layout, om arrangementet eller retningen skal være pæne og konsekvente og bør struktureres. Så vidt muligt i det vandrette eller lodrette layout og i gradvis parallelitet og lodrethed er der strenge bestemmelser.

Honingrørskæring er også forholdsvis lavere, hvis diameteren er større end 50 mm, er det bedst at anvende bearbejdningsmetoden til at skære, for at sikre, at dannelsen af ​​rørets skæreoverflade ikke kan have burr, oxid, Honed Tubeslag og andre mangler eksisterer.

Honing pipe behandling er brugen af ​​rullende behandling, overfladen af ​​stålrøret for at bevare trykket på overfladen af ​​små revner har en god forseglingseffekt, kan forhindre overflade erosion. Korrosionsbestandigheden af ​​overfladen forbedres således, og sprøjtinitieringen og -udvidelsen kan reduceres, Honed Tube, som styrker trykstyrken af ​​honingrøret. Gennem den rullende formning af quiltrøret kan der dannes et lag af koldhærdende lag på overfladen, reducere kontaktfladen af ​​slibeparet elasticitet og plastisk deformation, hvorved slidstyrken forbedres for at undgå den forbrænding, der er forårsaget af slibning. Overflade ruheden efter rullning reduceres stærkt, og koordineringen af ​​quiltrøret forbedres.