Hjem > Nyheder > Indhold

Honingrør anvendes stort set i hydraulikcylindre

Aug 23, 2017


Honing tube, er gennem quiltning behandling af sømløse stålrør.

Honing tube, meget udbredt i hydrauliske cylindre, cylinder cylinder, høj præcision muffe, etc., straightness 0.3 / 1000mm, inden for mål 0.2-0-0.6u, diameter tolerance +0,01 - + 0,08mm. Cylinderdiameter 30 ---- 240 mm. Vægtykkelse 4 - 30mm Honed Tubelængde efter kundens behov, den længste 7000mm.

Produktionen af honingrør involverer generelt komplekse processer og streng testning, der produceres, fordi den anvendes til fremstilling af forskellige mekaniske dele, Honed Tube, så nøjagtigheden af honingrøret er meget høj. Med den løbende udvikling af videnskab og teknologi har honingrørsproduktionsprocessen i den løbende forbedring af honingrøret til forbedring af produktionseffektiviteten en stor rolle i at fremme.

For at gøre honingrøret mere effektiv produktion har vi vedtaget en ny produktionsproces gennem den stærke slibning, Honed Tub automatisk slibemaskine til fremstilling. Som også omfatter brugen af automatiseret slibning eller ultralydslibning metode til at fuldføre produktionsopgaverne. God produktionsproces til forbedring af produktionseffektiviteten er uundgåelig. I de senere år bruger vi de ovennævnte flere slibemetoder til fremstilling af slibeslang. Honed Tube opnået gode resultater for den indre cirkel af slibning er ikke længere et problem, jeg tror på Vi Vil fortsætte med at arbejde hårdt, vil vi kunne nå bedre teknologisk udvikling.

Honingrørets daglige arbejdsprincip er hovedsageligt gennem sandet på sandet for at give et bestemt tryk under en vis hastighed af overfladeslibning. Gennem bæltet op og ned skal emnet på den øvre og nedre overflade slibe frem og tilbage for at opnå en vis effekt. Honed Tube Selvfølgelig i slibeprocessen at fortsætte med at tilføje smøreolie, afkøling, for ikke at påvirke arbejdsstykkets overfladebehandlingskvalitet. Honed Tube Arbejdsstykket er kun det grove emne, ønsker bedre præcisionsprodukter skal behandles.