Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man kan forbedre den anti-ætsende kraft på overfladen af Precision stempelstang

Nov 15, 2017

At forbedre forbedre anti-ætsende kraft på overfladen af præcision stempelstang:

1、pay opmærksomhed til at tage en række rullende behandling, en kold hærdning lag direkte dannet af rullende på overfladen af præcision stempelstang, på denne måde, kan det relativt reducere elastisk og plast deformationen af Grinding kontaktoverfladen direkte.


Gennem behandlingen, træthed revner og udvide præcision stempelstang kan forskydes i vid udstrækning, det er hvorfor kan forbedre den relaterede korrosionsbestandighed af overfladen.


2、by anti-ætsende kraft stiger, det er meget vigtigt for præcision stempelstang er forkromet. Efter forkromning, vil det have en relativt stiv, glat og korrosionsbestandigt overflader.


Hvis vi ønsker at forbedre den anti-ætsende kraft på overfladen af præcision stempelstang, efter en række forkromning, kan belægning hårdheden af artefakter direkte nå HV1100. Begge belægningen vises glattere. Også kunne vi mærke at krom plettering tykkelsen af belægningen kan være mere ensartet.


Faktisk på denne måde, spredningen af præcision stempelstang bliver meget stærk, vil vi finde, andre indekser forbedre høj grad også.


3、 For at forbedre den anti-ætsende kraft på overfladen af præcision stempelstang, omfang, bør vi være opmærksomme på gennemførelsen af en række temperering behandling

. Efter en række temperering behandling, i høj grad, det kan effektivt forbedre arbejdsintensitet af selve materialet, også vil være befordrende for den lille knæk på overfladen for at blive lukket.