Hjem > Nyheder > Indhold

Interne struktur af Cylinder

Sep 13, 2017


Rollen af cylinderen: trykluft presset kan omdannes til mekanisk energi, den drivende mekanisme til lineære frem-og tilbagegående bevægelse, swing og rotation bevægelse.

Cylinderen er en cylindrisk metal maskine, som guider stemplet i cylinder i en straight frem-og tilbagegående bevægelse. Kølemiddel omdannes til mekanisk energi ved ekspansion i motoren cylinder, luft Cylinder og gassen komprimeres i cylinderen, kompressor til at øge presset.

Cylindre, der kan siges at være meget udbredt og almindeligt brugte, hovedsagelig fordi det er udbredt, så i nogle områder, er det muligt at se sin figur ofte. Desuden sin hjemmeside, er også vigtige og vigtigste produkt, derfor syntetiserer disse faktorer, at dens undersøgelse og forståelsen, er bydende nødvendigt, derudover Air Cylinder ikke har den ringeste skødesløse, lest ikke kan opnå god undersøgelse virkning, lader sig opveje gevinsterne.

Cylinderen består af cylinder, ende dække, stempel, Air Cylinder stempelstang og sæler, og dens interne struktur er som følger:

(1) cylinderen

Størrelsen på cylinderens indre diameter repræsenterer størrelsen af cylinder arbejdsydelse kraft. Stemplet skal gøre en glat tilbagegående glidende i cylinderen, Air Cylinder overfladeruhed af den indvendige side af flasken bør nå Ra0.8μm. SMC, CM2 cylindret stempel med en kombination af tætningsring at opnå to-vejs forsegling, stempel og stang med pres nitning link, uden at møtrikken.

(2) ende cover

Dækslet til slutningen er forsynet med en indsugnings- og port, og nogle dæmpning mekanisme er arrangeret i dækslet til ende. Ende stang sidedæksel er forsynet med en tætningsring, og en støvtæt ring at forhindre udsivning fra stempelstangen og forhindre eksterne støv fra blanding i cylinderen. En guide ærme er arrangeret på udgangen sidedækslet af stangen til at forbedre den vejledende præcision af cylinder, til at modstå en lille mængde af tværkraft på stempelstangen, at reducere bøjning stempelstangen og forlænge levetiden af cylinderen. Air Cylinder guide ærme bruger normalt den sintrede olieholdige legering og fore-vippe kobber støbegods. Dækslet til sidst brugt Aducérgods for at reducere vægten og rust, ofte bruge aluminiumslegering die-casting, mikro-cylinder har brugen af messing materialer.

(3) stempel

Stemplet er en presset del i cylinderen. For at forhindre stempel venstre og højre to hulrum kanalisering hinanden, er et stempel seal ring fastsat. Slid-modstand ringen på stemplet kan forbedre orientering af cylinderen, reducere slid af stempel seal ring og reducerer friktion modstand. Slidstærke ring lang brug polyurethan, PTFE, klud og andre materialer. Bredden af stemplet bestemmes af størrelsen af tætningsring og længden af den nødvendige glidende del. Den glidende del er for kort til at forårsage tidlig slid og død. Stemplerne er som regel lavet af aluminium og støbejern, og stempler af små flasker har messing.

(4) stempelstang

Stempelstangen er den vigtigste kraft del i cylinderen. Air Cylinder normalt bruge høj kulstofstål, overflade gennem hårde krom plettering behandling, eller brug af rustfrit stål, for at forhindre korrosion, og forbedre slidstyrken af seal ring.

(5) tætningsringen

Del segl af den roterende frem-og tilbagegående bevægelse kaldes en dynamisk tætning, og tætning af den stationære del kaldes den statiske segl. Forbindelsesmetoder cylinder og slutningen dækning er primært som følger: integreret type, nitning type, gevind forbindelsestype, flange type og løftestang type.

(6) stempel er smurt med olie tåge i komprimeret luft når cylinderen er i orden. Der er også en lille del af smøring-fri cylinderen.