Hjem > Nyheder > Indhold

Lineær akse er et præcisions- og højmotionssystem

Jul 07, 2017

Den lineære akse er en slags lineær bevægelsessystem, der produceres til lave omkostninger, som bruges sammen med den cylindriske aksel til uendelig rejse.

Den lineære aksel anvendes med den kølende lige drivaksel. Et system til uendeligt lineær bevægelse. Belast kugle og sluk drivakslen, fordi det er punktkontakt. Linear Shaft-tilladelig belastning er lille, men den lineære bevægelse, friktionsmodstanden er den mindste, præcisionen er høj, bevægelsen er hurtig.

Lineær akse er mere og mere udbredt i elektronisk udstyr, fødevarer maskiner, emballage maskiner, medicinsk maskiner, trykning maskiner, tekstilmaskiner, maskiner, instrumentering, robotik, værktøjsmaskiner, CNC værktøjsmaskiner, biler og digitalt tredimensionalt koordinat måleudstyr, Såsom præcisionsudstyr eller specialmaskiner industri.

Lineær akse er et lineært bevægelsessystem med høj præcision, lav pris og lille friktionsmodstand. Den lineære akse anvendes i kombination med styreakslen, og den rullende bevægelse af kugle bruges til at realisere det direkte bevægelige system af den uendelige lineære bevægelse.

Fordi lejekuglen er i kontakt med akslen, er belastningen mindre. Linear Shaft Stålkuglen roterer med en minimal friktionsmodstand, hvilket giver en høj præcision glat bevægelse

Den lige aksel er forsynet med en stålkugle i den ydre ring, og buret er udstyret med flere rullende kugler. De to ender af buret er fastgjort med en pakningsring, og et indskæringsvindue er anbragt i stangkuglens lige sporretning, hvilket er den rullende kontakt af den lastede stålkugle med akslen og den relative bevægelse af selve Lav friktionskoefficient.

Derfor er lineære kuglelejer til mekanisk udstyr, Lineær Shaft automatiseringsudstyr, energibesparende udstyr, som det mest egnede til udvælgelse af lejer.

IV. Klassifikation:

1. Ved materiale

Hus: Rustfrit stål, bærende stål, aluminiumslegering (med sæde lige akse);

Cage: Harpiks, rustfrit stål, bærende stål;

Overfladebehandling: Forkromning, nikkelbelægning, overfladeanodisering (lige akse uden for fast sæde) og så videre;

Den lineære aksel er kuglelejeret stål, foringsharpiksburet, overfladen håndterer ikke produktet;

2. ved form

Åben type, lukket;

Lige søjletype, enkeltforingstype (almindelig type), dobbeltforingstype (forlænget);

Med flange single-liner type, med flange dobbelt liner type;

To sider skære flange type, midterste snit flange type, firesidet skære flange type;

Med fast sædeforhøjelse firkantet (fast sædemateriale aluminiumslegering, overfladeanodisering), Linear Shaft med fast sæde udvidet firkantetype og så videre.

3. Ifølge serien

Lineær akse efter serie, opdelt i to serier, nemlig LM og LME serien.

LM-serien til Asien, Sydøstasien, Japan, Korea, Kina og så videre.

LME-serien for Europa, USA, Tyskland, Italien og andre regioner. To serier af strukturelle egenskaber ud over størrelsen af forskellige åbningstolerancer er dens struktur ens.

Eksempel 1: LM 203242 UU op

LM angiver line første serie standard

203242 angiver størrelsesstrukturen blænde diameter

UU angiver dobbelt forseglet struktur op betegner åbningstype

Ordrekode: LMUUOP20

Eksempel 2: LME 203245 UU AJ

LME repræsenterer den anden serie af linjer

203245 angiver størrelsesstrukturen blænde diameter

UU angiver toforseglingsstruktur AJ angiver clearance justerbar