Hjem > Nyheder > Indhold

Lineær akse anvendes stort set i elektronisk udstyr og andre industrier

Oct 31, 2017


Lineær akse er et lineært bevægelsessystem med høj præcision, lav pris og lille friktionsmodstand. Den lineære akse anvendes i kombination med styreakslen, og den rullende bevægelse af kugle bruges til at realisere det direkte bevægelige system af den uendelige lineære bevægelse.

Den lige aksel er forsynet med en stålkugle i den ydre ring, og buret er udstyret med flere rullende kugler. De to ender af buret er fastgjort med en pakningsring, lineær aksel og et indskæringsvindue er anbragt i stangkuglens lige sporretning, hvilket er den rullende kontakt af den lastede stålkugle med akslen og den relative bevægelse af den meget lave friktionskoefficient.

Derfor er lineære kuglelejer til mekanisk udstyr, automatiseringsudstyr, energibesparende udstyr, Linear Shaft, som det mest egnede til udvælgelse af lejer.

Mange former for lineær akse anvendes i vid udstrækning i elektronisk udstyr, fødevaremaskiner, instrumentering, robotik, værktøjsmaskiner, CNC-værktøjsmaskiner og andre industrier. Linear Shaft Hvis vi ikke kender dets egenskaber og klassificering, er det ikke let at vælge passende lejer til brug.

Karakteristik af en lineær akse:

Den lineære akse er et system, som anvendes med den kølende lige drivaksel for at gøre den uendelige lineære bevægelse. Belast kugle og sluk drivakslen på grund af punktkontakten, den tilladte belastning er lille, Linear Shaft, men den lineære bevægelse, friktionsmodstanden er minimum, præcisionen er høj, bevægelsen er hurtig.

Generelt er den lige akse opdelt i to hovedkategorier:

1. Standard type: Gapjusteringstype Lineær akse, åben type lineær akse, forlænget lineær akse, universel lineær akse.

2, Flange type: Runde flange type, metode flange type, ellipse flange type, Linear Shaft Guide cirkel flange Type, guide metode flange type, guide ellipse flange type, tilføj aflange flange type.

Den lige akse kan også opdeles på andre måder:

1, ifølge specifikationerne for formatet

Den lige akse er opdelt i to serier nemlig LM og LME serien. Kode LM-serien anvendes i Asien, Japan og Sydkorea mellemlang, den metriske størrelse er standarden, den tilsvarende lineære akse ydre diameter tolerance er generelt h7. LME-serien anvendes i Europa, området med dyd og andre områder, til størrelsen af ​​den britiske standard, har også en metrisk størrelse, og brugen af ​​den lineære akse for tolerance af yderdiameter er generelt G6. Linear Shaft To serier af strukturelle egenskaber, ud over størrelsen af ​​den forskellige blænde tolerance er anderledes, dens struktur er omtrent det samme.

2. ved form

(1) Straight-barrel type (generel brug af kortfjederinstallation, til installation af små størrelser);

(2) Flangetype (ende eller midten har monteringsflangen, Linear Shaft kan bruge skruen til at installere, flangen er generelt delt rundt, kvadratisk og trimning type tre typer);

(3) Åbningstypen (form som lige cylinder, udadvendt udseende har den aksiale snit søm, anvendelser i det rum, der behøver clearance justering anledningen, Linear Shaft opdele den store åbning og den lille åbning 2 slags).

3. ved præstation

(1) Fælles type (brug af generelle præstationskrav);

(2) Super type (krav til lang levetid og stor belastning).