Hjem > Nyheder > Indhold

Lineær akse er meget udbredt i præcision CNC maskine

Sep 25, 2017
Den lineære akse er en form for lineær bevægelse system, der fremstilles til en lav pris, som anvendes i forbindelse med cylindrisk skaft til uendelig rejse.

I. Karakteristik af lineære akser

Den lineære aksel bruges med dæmper lige drivakslen. Et system til uendeligt lineær bevægelse. Indlæse bolden og dæmper drivakslen, fordi det er punkt kontakt, tilladte belastning er lille, lineære aksel men den lineære bevægelse, friktion modstand er mindste, præcisionen er høj, bevægelsen er hurtig.

Klassificering af lineære akser

(1) standard, gap-tilpasset lineær akse, open-type lineær akse, forlænget lineær akse, universal lineær akse

(2) flange type lige skaft kan opdeles i: rund flange type, flange metodetype, lineære aksel ellipse flange type, Guide cirkel flange Type, guide metodetype flange, guide ellipse flange type, tilføje aflange flange type.

Lineær akse er mere og mere udbredt i elektronisk udstyr, fødevarer maskiner, pakkemaskiner, medicinsk maskiner, udskrivning maskiner, tekstilmaskiner, maskiner, instrumentering, robotteknologi, værktøj maskiner, CNC værktøjsmaskiner, biler og Digital tredimensionale koordinere måleudstyr, lineære skaft som præcision udstyr eller speciel maskinindustrien.

Den lineære akse er en lineær bevægelse system, som bruges sammen med cylindrisk aksel for den lineære slagtilfælde. Den lineære akse har en lille friktion, og er relativt stabile, ændrer ikke med bærende hastighed, kan opnå høj nøjagtighed jævn lineær bevægelse.

Lineær akse forbrug også har sine begrænsninger, det vigtigste er bæreevne er dårlig, og bæreevne er også dårlig, lineær aksel efterfulgt af den lineære akse ved høj hastighed bevægelighed vibrationer og støj. Lineær akse er meget udbredt i præcision værktøjsmaskiner, tekstilmaskiner, fødevarer pakkemaskiner, udskrivning maskiner og andre industrielle maskinanlæg og industrimaskiner glidende dele.

Konturen af den standard lineære akse er en høj præcision cylindriske overflade, lineære skaft og med den lineære akse har en koaksial kandidateksamen, kan være direkte installeret i bærende brug, begge ender med en fastholdelsesanordning ring eller kirtel fast, let at installere, nem , med en bred vifte af applikationer.