Hjem > Nyheder > Indhold

Lineær skafter er meget udbredt i præcision værktøjsmaskiner

Oct 10, 2017

Den lineære akse er en lineær bevægelse system med høj præcision, lave omkostninger og lille friktion modstand. Lige akse bruges i kombination med guide skaft, brugen af rullende bevægelse af bolden til at opnå uendelig lineær bevægelse af ordningen med direkte-handler.

Som bærende bolden og akslen var i punkt kontakt, så brugen af lille belastning. Bolden er roteret med minimal friktion modstand, hvilket resulterer i en høj præcision jævn bevægelse

Lige akse er inde i den ydre ring med en stålkugle bur, lineære aksel bur med en antallet af skåle, bolde til uendelig cirkelbevægelser. De to ender af holderen er fast med en pakning, og et hak vindue er fastsat i retning af den lineære spor hvor de stålkugler udsættes for at tvinge. Denne del er den rullende kontakt mellem den indlæste stålkugle og skaft, lineære skaft med en meget lav friktionskoefficient Relative bevægelse.

Så de lineære kuglelejer for mekanisk udstyr, automatiseringsudstyr, energibesparende udstyr, den mest hensigtsmæssige valg af kuglelejer.

Den lineære akse er en lineær bevægelse system, der fremstilles til lav pris til brug med en uendelig slagtilfælde sammenholdt med en cylindrisk skaft.

Den lineære akse bruges sammen med quenched lineære drivakslen. Et system for uendelig lineær bevægelse. Indlæse bolden og slukke drivakslen, fordi det er punkt kontakt, tillade belastningen er lille, men den lineære bevægelse, friktion modstand af de mindste, høj præcision, hurtig bevægelse.

Lineær skafter er meget udbredt i elektronisk udstyr, fødevarer maskiner, pakkemaskiner, medicinsk maskiner, udskrivning maskiner, tekstilmaskiner, maskiner, udstyr, robotter, værktøj maskiner, CNC værktøjsmaskiner, automotive og digital tre-dimensionelle koordinere måle udstyr og andre præcision udstyr eller speciel maskinindustrien.

Karakteristika og grundlæggende struktur for den lineære akse

Den lineære akse er en lineær bevægelse system for lineær rejse med cylindrisk skakter. Lige akse med en lille friktion, og relativt stabil, gør ikke ændre med bærende hastighed, lineære skaft kan få high-precision jævn lineær bevægelse.

Lineær aksel forbrug også har sine begrænsninger, det vigtigste er virkningen belastning bæreevne er dårlig, og bæreevne er også dårlig, følges af lineær bevægelse i high-speed vibrationer og støj. Lineær akslen er meget udbredt i præcision værktøjsmaskiner, tekstilmaskiner, fødevarer pakkemaskiner, lineære aksel udskrivning maskiner og andre industrielle maskinanlæg og industrimaskiner glidende dele.

1.1 standard

Standard lineær aksel overflade er en høj præcision cylindriske overflade, og med den lineære akse har en høj grad af koaksial, kan installeres direkte i kuglelejet, lineære aksel begge ender med en ring eller kirtel fast, let at installere, meget bred vifte af applikationer.

1.2 åben type

Den åbne yderste lejering har en åbning svarende til bredden af en række af bolden barer, som kan anvendes i applikationer, hvor akslen er blevet rettet til støtte bar eller plads til at forhindre, at akslen bøjning. Lineær akslen clearance af sådanne lejer er også nem at justere.

1.3 hul type

Kløften kuglelejet er den samme størrelse som standard forsynet med, og når det er monteret med en aksial groove i boliger, lineære aksel det kan være monteret på en justerbar inderste lejering boliger, gør det nemt at justere spillerummet mellem lejet og akslen. Denne type af bærende kan justeres for at få en lille radial clearance.