Hjem > Nyheder > Indhold

Lineær skafter er meget udbredt i glidende dele af præcision værktøjsmaskiner

Sep 04, 2017
Den lineære akse er en lineær bevægelse system med høj præcision, lave omkostninger og lille friktion modstand. Lige akse bruges i kombination med guide skaft, brugen af rullende bevægelse af bolden til at opnå uendelig lineær bevægelse af ordningen med direkte-handler.

Den lineære akse er en lineær bevægelse system for lineær rejse med cylindrisk skakter. Lige akse med en lille friktion, og relativt stabil, gør ikke ændre med bærende hastighed, lineære skaft kan få high-precision jævn lineær bevægelse.

Lineær aksel forbrug også har sine begrænsninger, det vigtigste er virkningen belastning bæreevne er dårlig, og bæreevne er også dårlig, følges af lineær bevægelse i high-speed vibrationer og støj. Lineær akslen er meget udbredt i præcision værktøjsmaskiner, tekstilmaskiner, fødevarer pakkemaskiner, lineære aksel udskrivning maskiner og andre industrielle maskinanlæg og industrimaskiner glidende dele.

1.1 standard

Standard lineær aksel overflade er en høj præcision cylindriske overflade, og med den lineære akse har en høj grad af koaksial, kan være direkte installeret i kuglelejet, lineære aksel begge ender med en ring eller kirtel fast, let at installere, meget bred vifte af applikationer.

1.2 åben type

Den åbne yderste lejering har en åbning svarende til bredden af en række af bolden barer, som kan anvendes i applikationer, hvor akslen er blevet rettet til støtte bar eller støtte til at forhindre, at akslen bøjning. Clearance af sådanne lejer er også nem at justere.

1.3 hul type

Kløften kuglelejet er den samme størrelse som standard forsynet med, og når det er monteret med en aksial groove i boliger, lineære aksel det kan monteres på en justerbar inderste lejering boliger, gør det nemt at justere spillerummet mellem lejet og akslen. Denne type af bærende kan justeres for at få en lille radial clearance.

Lige akse er inde i den ydre ring med en stål bur, bur med en antallet af skåle, bolde til uendelig cyklus bevægelse. De to ender af holderen er fast med en pakning, og et hak vindue er fastsat i retning af den lineære spor hvor de stålkugler udsættes for at tvinge. Denne del er den rullende kontakt mellem den indlæste stålkugle og skaft, lineære skaft med en meget lav friktionskoefficient Relative bevægelse.

Så de lineære kuglelejer for mekanisk udstyr, automatiseringsudstyr, lineære aksel energibesparende udstyr, den mest hensigtsmæssige valg af kuglelejer.