Hjem > Nyheder > Indhold

PISTON Rod vedtager rullende proces

Jul 07, 2017


Stempelstangen er forbindelsesdelen, som understøtter stemplets arbejde, hvoraf de fleste anvendes i cylinderen og cylinderbevægelsesaktuatoren, som er en bevægende komponent med hyppig bevægelse og høje tekniske krav. Tag hydraulikcylinder For eksempel fra: cylinder, stempelstang (oliekølerstang), stempel, endestykke flere dele. Kvaliteten af dets behandling påvirker direkte produktets levetid og pålidelighed. Stempelstang Stempelstangens bearbejdningskrav er høje, og overfladens ruhed er Ra0 4 ~ 0,8um, hvilket er stramt med koaksialgraden og slidstyrken. Den grundlæggende karakteristik ved cylinderstangen er den smalle akselbehandling, som er vanskelig at behandle og er blevet forvirret af forarbejdningspersonalet.

Anvendelse af stempelstangen: Stempelstang i rustfrit stål anvendes hovedsageligt til hydrauliske pneumatiske, ingeniørmaskiner, bilindustrien stempelstang, plastmaskiner styrestole, emballeringsmaskiner, trykmaskiner, ruller, tekstilmaskiner, transportmaskiner anvendt akse, stempelstang lineær bevægelse af den lineære optiske akse. Stempelstangen vedtager rullningsprocessen, fordi overfladestrykket er tilbage, det er nyttigt at forsegle overflademikrofonerne og forhindre udvidelsen af erosionseffekten. For at forbedre overfladens korrosionsbestandighed og kan forsinke fremkomsten eller udvidelsen af træthedsspring, forbedrer stempelstangen således træthedsstyrken på oliekølerstangen. Ved rullende formning danner den rullende overflade et lag af koldhærdende lag, hvilket reducerer elasticiteten og plastisk deformation af slibeparternes kontaktflade, og forbedrer således slidstyrken af oliekylinderstangens overflade og undgår den forbrænding, der forårsages af slibningen . Efter rullning kan stempelstang reducere overfladens ruhedsværdi forbedre koordineringsegenskaben. Samtidig reduceres friktionsbeskadigelsen af tætningsringen eller tætningerne, når stempelrørelsen af oliekølerstangen forbedres, og hele cylinderens levetid forøges. Rulningsprocessen er en høj effektivitets- og højkvalitets procesmål, diameteren på 160 mm Dr. Plate skære rullende hoved (45 stål sømløse rør) som et eksempel på rullende effekt. Efter rullning er overfladens rude af oliekølerstangen Ra3. $ Nummer. 3um reduceres til Ra0,4 ~ 0,8um, stiger overfladens hårdhed på cylinderstangen med ca. 30%, og træthedsstyrken på oliekølle stangoverfladen øges med 25%. Stempelstang Oliecylinderens levetid øges $ antal gange, og rullingsprocessen er ca. 15 gange mere effektiv end slibeprocessen. Ovennævnte data viser, at rulleprocessen er effektiv og kan forbedre overfladekvaliteten af oliercylinderstangen.

PISTON stang Teknologi.

og slidstærk, 1 stempelstang udseende bør være høj hårdhed. På grund af sin normale brug vil den blive udsat for vekslende belastninger, og overfladen vil blive udsat for gentagen friktion.

Og efter behandling og overflade nitrering bruger 2 generelle stempelstang 38CrMoA la data. Dybden af overflade nitrering er 0.3mm gør hårdheden af kernen som 2832HRC udseende af hårdheden på 6265HRC gør stempelstang yderligere optimering, både god sejhed og god slidstyrke.

En slank aksellignende del, 3-stempelstang. Lang diameter er forholdsvis stor, men stivhed er ikke særlig god, så drejning skal opdeles i grov drejning og fin drejning, stempelstang for at sikre nøjagtigheden af forarbejdning. Og værktøjsholderen skal bruges til at reducere deformationen af emnet.

Alle bearbejdningsprocesser skal placeres med et to-center hul og 4, når du vælger en positioneringsdato. Dette kan være i overensstemmelse med princippet, men også for at sikre positionens nøjagtighed.

Arbejdsstykket er tilbøjeligt til deformation eller fænomenet af kniven, 5 ydre cylindrisk overfladeslibning. Vil påvirke stempelstangens nøjagtighed, så centerhullet skal holdes rent, og toppen af tæthedsniveauet skal være passende, og smøring skal være god.

6 Hjulet skal være smalt for at vælge nogle få for at minimere radial slibekraft.

Dybden kan ikke være for stor. 7 Slibemængde skal være passende. >

I hele stempelstangens proces skal slibningen af 8 ydre cirkel og aftagning adskilles. Manuel straightening er ikke tilladt.

Nogle beskyttelsesanordninger, 9 stempelstænger til nitrering bør anvendes. For at opnå formålet med vedligeholdelse